Speelgoed

Hier hebben we alle top vijf lijstjes met betrekking tot speelgoed verzameld. Naast voorbeelden van het leukste speelgoed vind je hier veel informatie over dit speelgoed.

Speelgoed algemeen

Koop je speelgoed online. De keuze is groter dan in welke offline speelgoedwinkel dan ook (voor zover deze bestaan) en er worden online vaak hoge kortingen gegeven. Kijk maar bij de top 5 van beste (en goedkope) speelgoedwinkels.
De beste online speelgoedwinkels

Constructiespeelgoed en creatief speelgoed

Constructiespeelgoed, waarmee kinderen kunnen bouwen, is leerzaam speelgoed dat de fantasie prikkelt. Kijk hier voor de top 5 van het beste constructiespeelgoed.
Het leukste constructiespeelgoed

Een houten treinbaan is ook zo'n hit. Vooral bij de wat kleinere jongetjes. Er zijn goede houten treinbanen van veel goede merken te koop en deze is goed uitwisselbaar met elkaar. Kijk hier voor de top 5 van beste speelgoedmerken als je een houten treinbaan zoekt.
De beste houten treinbanen

Creatief bezig zijn is goed voor ieder kind. Zowel voor meisjes als voor jongens. Doe hier inspiratie op voor leuk creatief speelgoed.
Het leukste creatieve speelgoed

Robots zijn hoe dan ook superleuk speelgoed, maar als je deze robots zelf kan bouwen is het nog veel leuker. Hier vind je de top vijf van deze zelf te construeren robots.
De leukste robots om zelf te bouwen

Lego Technic is wat meer geavanceerd speelgoed van Lego gericht op de wat oudere kinderen. Met dit technisch Lego zoals het vroeger werd genoemd kun je complexe voertuigen en machines maken. Volg de bouwtekeningen of bedenk ze zelf.
Het leukste Lego Technic speelgoed

Lego in Japanse stijl. Een populaire serie Lego speelgoed. Kijk hier voor de top vijf van Lego Ninjago pakketten.
Het leukste Lego Ninjago speelgoed

De Star Wars serie is al jaren een topper bij het Lego speelgoed. Hier vind je de allerleukste pakketten uit deze Lego serie.
Het leukste Lego Star Wars speelgoed

Speelgoed auto's

Speelgoedauto's zijn ook op vrijwel iedere speelkamer te vinden. Er zit echter nogal wat verschil in kwaliteit bij deze autootjes. Dit zijn de vijf beste merken.
De beste merken speelgoedauto's

Spelen met autootjes wordt nog leuker in combinatie met een leuke speelgoedgarage. Hier de top vijf van de leukste parkeergarages voor je speelgoed auto's.
De speelgoedgarage top 5

Speelgoedpoppen

Poppen is al sinds eeuwen het meest populaire meisjesspeelgoed. Maar de speelgoedpop gaat helemaal met zijn tijd mee. De meest populaire poppen van dit moment zijn interactief, waardoor ze op hun poppenmoeder reageren.
De meest populaire poppen

Ga als poppenmoeder wandelen met de kleine met een poppenwagen. Houten poppenwagens zijn mooier en sfeervoller dan de modernere modellen van metaal en plastic. Kijk maar naar deze top vijf van houten poppenwagens.
Houten poppenwagens

Poppen moeten ook eten. Dat eten wordt bereid in een speelgoedkeuken. En daar zijn er heel veel van. Van eenvoudig, tot heel uitgebreide keukens waarop de ouders jaloers zijn. Hier vind je de top 5 van leuke speelgoedkeukens.
De leukste speelgoedkeukens

Spellen

Laten we eens naar spelletjes kijken. In deze top vijf vind je de leukste gezelschapsspellen. Leuke spellen die je met het hele gezin kunt spelen, en waaraan jong en oud plezier beleeft.
De leukste gezelschapsspellen

De naam zegt het al, bij strategiespellen komt een doordacht plan kijken. Vooral voor de wat oudere spelers is het natuurlijk veel leuker als een te bepalen strategie een veel belangrijkere rol speelt dan de geluksfactor. Hier de 5 leukste strategiespellen van dit moment.
De leukste strategiespellen

Bij deze spellen is niet geluk of strategie doorslaggevend, maar behendigheid. Dit soort spellen zorgt vaak voor veel pret tijdens het spelen in groepsverband.
De leukste behendigheidsspellen

In deze top  vijf kijken we naar de meest populaire bordspellen van dit moment.
Populaire bordspellen

Als je op reis of vakantie gaat wil je natuurlijk ook wat leuke spellen meenemen, maar de normale grote dozen en speelstukken nemen veel ruimte in. Daarom zijn van de meeste populaire spellen ook reisedities uitgebracht. Met compacte dozen en stukken en een speelbord dat niet groter is dan noodzakelijk.
De leukste reisspellen

Laat je hersens kraken met een leuk denkspel. Deze heb je zowel in de vorm van een breinbreker die je alleen oplost en in de vorm van een gezelschapsspel waarin je samen een puzzel moet oplossen of juist tegen elkaar speelt.
Leuke denkspellen voor jong en oud

Buitenspeelgoed

Jeu de Boule is een buitenspel dat iedereen kent en wat de meeste mensen al veelvuldig gespeeld hebben. Maar er zijn meer van de leuke gooi en werpspellen. Kijk maar in deze top vijf met alternatieven voor jeu de boule.
De leukste werpspellen als alternatief voor jeu de boule

Op elkaar jagen met een blaster, één tegen één of met vrienden in groepsverband. Nerf is heel leuk speelgoed, ook voor wat oudere kinderen. Hier vind je de top vijf van het meest leuke Nerf speelgoed.
De NERF Top 5

Drones is speelgoed dat pas een paar jaar bestaat. En ook speelgoed dat zich razendsnel ontwikkeld. Kijk hier voor het leukste drone speelgoed voor kinderen en volwassenen. Van voordelige drones tot drones met een groot bereik en een goede camera.
De beste drones van dit moment
De beste drone merken
Drone top 10


Racen over staat, op een uitgezet parcours, of of over ruw terrein. Het kan allemaal met een goede van afstand bestuurbare auto (radiografisch bestuurbare auto / RC auto). Je hebt dit speelgoed in alle soorten, van ruige offroad auto's tot supersnel gestroomlijnde sportwagens. Hier de actuele top vijf.
Radiografisch bestuurbare auto top 5

Buitenspeelgoed wat ieder kind schitterend vindt. Een speelhuisje. De speelhuisjes in deze top vijf zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de kinderfantasie.
De leukste speelhuisjes

Lanceer jezelf hoog in de lucht met een goede trampoline. Hier vind je de toppers binnen dit segment speelgoed voor buiten.
De beste trampolines

Fietsjes voor kinderen die nog niet aan een gewoon fietsje toe zijn. Een loopfietsje is een betere voorbereiding op een echte fiets dan een driewieler. Een loopfietsje leert kleine kinderen namelijk al hun evenwicht te bewaren.
De beste loopfietsjes

Een stepje is voor oudere kinderen ook heel leuk speelgoed voor buiten. Je aanbod loopt uiteen van kleine racestepjes en stuntstepjes tot autopeds met dikke luchtbanden.
De beste stepjes

Een hoverboard is een gemotoriseerde skateboard. Superleuk en uit te breiden met leuke gadgets zoals een kart, een soundmachine of een rookmachine. Kijk hier voor de hoverboards top tien van dit moment.

Skaten kan op skeelers en inline skates. Bij kinderen zijn vooral de skeelers populair. 


Een zwembad in de tuin was vroeger een luxe die alleen voor de rijken was weggelegd. Maar met de huidige opblaaszwembaden en fame-zwembaden van merken zoals Intex kan iedereen zichzelf een mooi zwembad veroorloven. Kijk hier voor de top vijf van beste zwembaden voor in je tuin.
De beste zwembaden voor in de tuin

Gaming

Game consoles zijn zeer populair speelgoed bij kinderen, tieners en zelfs volwassenen. Er zijn games in alle soorten voor de consoles verkrijgbaar. Hieronder zie je wat er allemaal mogelijk is, en welke games momenteel een grote hit zijn.
De beste game consoles
De beste en leukste games van dit moment

Baby en peuter

Een activity center is speelgoed wat de creativiteit en interesse van een baby prikkelt. Een activity center kan vele vormen hebben, het kan een boxkleed zijn, maar ook een hanger of een speelapparaat. Bekijk de top vijf voor de beste en meest populaire modellen.
De leukste activity centres voor de baby

Schommelen, dat vind iedere baby, dreumes of peuter leuk. En op die leeftijd kan het nog gewoon binnen in huis. Hier de leukste van deze indoor schommels voor baby en peuter.
Schommels voor baby en peuter

Een beetje peuter is vandaag de dag al digitaal actief (of ze zijn in die waan). Hier de top vijf voor peuter tablets.
Tablets voor een peuter

Bob de Bouwer is één van de meest populaire personages bij speelgoed en accessoires voor kleine kinderen. Kijk hier voor de top vijf van Bob de Bouwer speelgoed.
Bob de Bouwer speelgoed

Tot slot nog wat extra tips, en op HetLeuksteSpeelgoed.nl vind je er nog veel meer.
5 speelgoed tips

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.