Top 5 stepjes

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Stepjes zijn leuk en sportief. Wij hebben hier de top vijf van leukste steppen voor je. Hierin vind je iedere soort step, zoals een kinderstep, een stuntstep, een space scooter en een autoped.


Steppen en stepjes

Op Beste Step Kopen vind je alle informatie over ieder soort step zoals specificaties, prijzen, reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van iedere step.

1. JD Bug Junior kinderstep

Een handig inklapbaar stepje dat in vele kleuren te koop is. Met massieve anti-lek banden en een duurzaam en sterk metalen frame. Dat metaal heeft overigens wel een nadeel. Het materiaal kan roesten zodat je deze step beter niet dag en nacht buiten kunt laten staan. Ondanks het metaal is de step toch licht (2,3 kilo).


De JD Bug Junior is voorzien van een rem en een in hoogte verstelbaar stuur. Doordat het voorwiel groter is dan het achterwiel is deze step heel stabiel.

2. Space Scooter step

De Space Scooter is een step / spaceboard voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt hem als beide gebruiken! Dit is een echte step voor snelheidsduivels die is voorzien van een bijzonder goede handrem. Deze step kan wel tot 90 kilo aan en is dus ook geschikt voor volwassenen.


Ook de Space Scooter is voorzien van massieve banden en een metalen frame.

3. Razor S stuntstep

De Razor S is een stuntstep. Hij is licht en sterk. Een step die tegen een stootje kan en veel gewicht kan dragen (tot 100 kilo). Het frame is van licht aluminium en het deck is voorzien van een anti-slip laag waardoor je stevig staat. Ook de BMX-handvatten dragen bij aan de veiligheid. De Razor S kan worden ingeklapt zodat je hem makkelijk kunt meenemen.


4. Razor Beast stuntstep

Een andere Razor stuntstep. Het is een cool professioneel stepje met een triple clamp, een pro-style rem op het achterwiel en een vastgezet stuur. Een stuntstep van HET topmerk op dit gebied, het Britse Razor.


5. Yedoo Mau autoped

De Yedoo Mau is een eigentijdse versie van de klassieke autoped. Het is een alternatief voor de fiets. Door zijn luchtbanden heeft hij een goede vering en veel grip. De draagkracht is groot (tot 100 kilo) en je kunt hoge snelheden bereiken op de Yedoo Mau autoped.Je kunt deze step zien als een fiets zonder zadel en trappers. Het frame is van metaal, de velgen van aluminium. De Yedoo Mau autoped beschikt over een v-brake en een standaard om hem te parkeren.

Kijk bij de bovengenoemde keuzehulp voor alle informatie, prijzen, reviews en meer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.