Witgoed en huishouden

Top vijf lijstjes met betrekking tot het huishouden en witgoed (alle huishoudelijke apparatuur) vind je op TopVijf.com volop. Hieronder de meest bekeken top vijf overzichten op dit gebied.

Schoonmaken

De stofzuiger is voor wat betreft het schoonmaken van je huis het meest belangrijke huishoudelijke apparaat. Daarom beginnen we met de stofzuiger. Hieronder vind je de top vijf van meest populaire stofzuigers van dit moment (voor zover een stofzuiger populair kan zijn).

Veel mensen zweren bij een trendy stofzuiger zonder zak. Daarom hier de top 10 van zakloze stofzuigers. Met de voordelen en nadelen van zakloze stofzuigers.

De robotstofzuiger is een meer populair broertje van de gewone stofzuiger. De robotstofzuiger doet zijn werk namelijk zelfstandig, bijvoorbeeld terwijl jij een boekje leest. En robotstofzuigers worden steeds beter en goedkoper!

Schoonmaken kan ook met stoom. Daarvoor is de stoomreiniger ontwikkeld. Hieronder vind je de top 10 van stoomreinigers met de beste stoomreiniger uit de test en aanbiedingen stoomreinigers.


Wassen, drogen, strijken

Wassen, drogen, strijken, nog drie hobbies van de gemiddelde huisvrouw / huisman (niet dus!). Maar goede apparatuur maakt de klus dragelijker. Daarom hier de wasmachine top vijf / top tien.
Wasmachine top 10

Of neem eens een kijkje bij de wasmachines die als beste zijn getest.
5 beste wasmachines uit de test

Wat tips voor een schone was op een aangename manier.
5 tips voor een schone was

Na de wasmachine volgt de wasdroger. Deze drogers zijn het meest in trek bij hun gebruikers.
Wasdroger top 5

Of neem een kijkje bij de vijf wasdrogers die het meest verkocht worden. De wasdrogers met goede prestaties en een aantrekkelijke prijs.
5 best verkochte wasdrogers

Één huishoudelijk apparaat voor zowel wassen als drogen, dat is een wasdroogcombinatie. Ideaal. Hier de top vijf.
Wasdroogcombinatie top 5

Het volgende apparaat in de lijn van witgoed is het strijkijzer. ondanks de voordelen van de stoomgenerator is het traditionele stoomstrijkijzer nog steeds met afstand het meest verkochte strijkijzer.
Stoomstrijkijzer top 10

Een alternatief voor een gewoon strijkijzer is de stoomgenerator. Dit is een stoomstrijkijzer waarbij het waterreservoir niet in het apparaat zelf zit maar in een losse tank die met een slang is verbonden. Dat levert meer capaciteit op terwijl je minder zwaar hoeft te tillen. Ideaal voor grote hoeveelheden strijkwerk. Hier de top vijf van beste stoomgenerators.
Stoomgenerator top 5


Nog wat handige tips voor bij het kiezen en kopen van het beste strijkijzer.
Tips kopen strijkijzer

Maar voor het strijken moet de was eerst nog gedroogd worden. We noemden de wasdrogers al, maar de was kan ook in de buitenlucht gedroogd worden. Bijvoorbeeld met een droogmolen. Een manier van drogen met vele voordelen, namelijk een fris en zacht resultaat zonder energiekosten.
Droogmolens top 5

De vaat wassen

Laat de vaat voor je doen, koop een vaatwasser. Hier vind je de vaatwasser top 5.
Vaatwasser top 5

En hier de beste winkels om je nieuwe vaatwasser goedkoop te kopen.
5 beste winkels om een vaatwasser te kopen

Koelen en vriezen

Koelen en vriezen in één apparaat, dat kan met een koelvriescombinatie, een koelkast en vriezer in één. Je hebt dit witgoed zowel vast (als inbouw) of losstaand. Hieronder de top tien.

Heel groot, voorzien van veel ruimte en twee deuren. En van een dispenser voor koud water en ijsblokjes. Dat is een Amerikaanse koelkast (die overigens opvallend vaak in Oost Azië wordt gemaakt). Ook deze vind je in de koelkast top 10.

Naast de koelvriescombinaties (combi van koelkast en vriezer) zijn er ook vrieskisten en vrieskasten. Apparaten die niet koelen maar alleen vriezen. De vrieskasten heb je evenals de koelkasten zowel in inbouw varianten als vrijstaand. Kijk hier voor de beste diepvriezers in alle soorten.
De beste vriezers

Meer keuken witgoed

Kijk hier voor de tien meest populaire afzuigkappen. Plus een test en aanbiedingen van afzuigkappen. Voor de populaire onderbouw afzuigkap hebben we een aparte top 10. Deze afzuigkappen plaats je boven je kookplaat onder een keukenkastje.
Afzuigkap top 10
Onderbouw afzuigkappen

Meer keukenapparatuur zoals magnetrons, ovens, friteuses en keukenmachines vind je bij de top vijf lijsten van kook apparatuur. Koffiemachines en andere kleine apparatuur voor in de keuken is te vinden onder Eten en Drinken.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.