Accuboormachine top 10 (met tips, aanbiedingen en informatie)

Bas van Rijswijk     augustus 19, 2020    


Wat is het meest verkochte gereedschap van dit moment? Dat is de accuboormachine. Met dit gereedschap kun je niet alleen (snoerloos) boren maar ook schroeven. Dit is de accuboormachine top tien van dit moment.

Accuboormachine top tien

Bovenstaande accuboormachine top 10 is afkomstig van Bol.com. Bol is één van de beste winkels  om goedkoop een boormachine te kopen.

Accuboormachine of accuklopboormachine?

Een gewone accuboormachine is heel geschikt voor het schroeven en boren in hout en staal, maar als je wilt boren in metselwerk is een accuklopboormachine beter geschikt. Voor het nog zwaardere werk (beton) is een accuboorhamer het beste stuk gereedschap. Al deze accuboormachines vind je goedkoop bij bovenstaande winkels.


Accuboormachine of boormachine met snoer?

Accuboormachines worden steeds krachtiger, en dan met name de duurdere modellen omdat deze een betere accu hebben. Over het algemeen leveren boormachines met stroom wel iets meer power. Maar het grote voordeel van een accuboormachine is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken zonder eerst stroom te regelen. Ook boormachines met snoer koop je bij bovengenoemde aanbevolen winkels.

Capaciteit accu boormachine

De capaciteit van een accu wordt aangegeven in ampère per uur (Ah). Met een accu met een capaciteit van 2.0 Ah kun je twee uur boren met een kracht van 1 ampère of 1 uur met een kracht van 2 ampère.

Li-Ion accu's zijn het meest geschikt voor een boormachine omdat deze niet zelf ontladen. Als je zo'n accuboormachine oplaadt als je hem opbergt kun je hem de volgende keer gelijk weer gebruiken. Een goedkopere NiCd accu loopt wel leeg. Zo'n accuboormachine moet je dus eerst opladen voor je aan het werk kan.

Ook zijn li-Ion accu's compact, ze gaan lang mee en ze leveren een constante kracht. Het nadeel van een li-Ion accu is de prijs. Ze zijn duurder dan een NiCd accu.

Kijk bij de bovengenoemde beste gereedschapwinkels voor alle goede boormachines en ander gereedschap tegen de laagste prijs.


Foto: Bosch accuboormachine

Onderwerpen:
Beste accuboormachine, beste boormachine accu, goede goedkope accuboormachines.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.