Reisspel top 5

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Een reisspel is ideaal als je op vakantie gaat. Een reisspel is veel compacter dan de gebruikelijke tafelversie zodat je het spel overal mee naar toe kunt nemen en maar weinig ruimte inneemt in de bagage. Ook kun je veel reisspellen overal spelen, bijvoorbeeld in de auto, op het strand of in het vliegtuig. Hier de top vijf van reisspellen.


Onderstaande reisspel top vijf betreft de meest populaire reisspellen bij Bol.com. Bol is één van de beste online speelgoedwinkels waar je een leuk reisspel kunt kopen. Klik op onderstaande titels voor meer informatie over het spel.

Top vijf leukste reisspellenRummikub, Monopoly, Carcassonne, Mens Erger je Niet, Stratego, De Kolonisten van Catan, Trivial Pursuit, van bijna ieder populair spel is wel een reiseditie uitgebracht. Een compacte versie van stevig materiaal met een ontwerp dat het mogelijk maakt het spel overal te spelen. Ideaal voor vakantie, want de spellen nemen weinig ruimte in je koffer in. Sommige reisspellen passen zelfs in je broekzak!

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.