Game console top 5. Gamen in de beste kwaliteit

Redactie     januari 01, 2020    


Hoe leuk gamen op de computer ook is. De meeste gamers gebruiken een game console om te gamen. In tegenstelling tot de PC is zo'n console speciaal gemaakt om mee te gamen. En dat zie en merk je! Hier de game console top 5.


Game console top 5Bovenstaande game console top vijf is gebaseerd op cijfers van Bol.com. Bol is één van de belangrijkste, grootste en beste winkels voor games en game consoles in Nederland. Hieronder kun je zien welke consoles er bij hen het meest populair zijn.

Er zijn maar weinig markten die zo overzichtelijk zijn als die van de game consoles. Slechts drie merken maken daarin de dienst uit: Microsoft (met de Xbox), Sony (Playstation) en Nintendo (Wii en DS). Andere merken en andere consoles spelen slechts een marginale rol.

Bij de meeste consoles speel je via de televisie, maar er zijn ook remote consoles zoals de Nintendo DS. Eens in de zoveel jaar brengen fabrikanten een nieuwe versie uit van hun console. Oude games zijn vaak te spelen op de nieuwe versie van een console, maar de nieuwste games werken niet altijd op een oude console. Hou daar rekening mee als een nieuw game console koopt.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor games en game consoles tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Beste game console, kwaliteit, gamen, xbox, playstation, nintendo, beste consoles.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.