Actuele PC games top 10

Bas van Rijswijk     oktober 17, 2021    

Deze PC games zijn momenteel de top!


Ondanks de populariteit van gameconsoles als de Playstation, Xbox en de Nintendo spelcomputers worden er ook op de PC en laptop veel games gespeeld. Hier kijken we naar de populairste PC games van dit moment.

PC game top tien

Het aanbod aan PC games (Windows games) is enorm. Zowel qua aantal games als in het aantal verschillende soorten games. Hieronder vind je de meest populaire titels van dit moment. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt.Je kunt nog verder doorklikken voor meer populaire games voor PC en laptop.


Zie ook:

PC games

Voor de PC (Windows) zijn heel veel games beschikbaar. Van eenvoudige spelletjes tot zware grafische games en alles dat daar tussen zit. Als je de ranglijst van meest verkochte PC games vergelijkt met de toplijsten van games voor de Playstation valt het op dat het vooral de eenvoudigere (goedkopere) games zijn die hoog scoren.

Ook zie je bij de populaire PC games een veel grotere diversiteit. Terwijl het bij de consoles vooral de actiegames (schietgames) en sportgames zijn die hoog eindigen, kom je in de toplijst van de Windows games veel meer verschillende soorten spellen tegen.

Populair bij de PC games zijn vooral de simulatie spellen (Farming Simulator, Sims, Football Manager, Rollercoaster Tycoon, Truck Simulator) die hoog scoren, maar ook schietspellen (Battlefield, Call of Duty), racegames (Forza, F1), sportgames (Fifa, eFootball), Role Playing Games (Warcraft, Fortnite), strategiespellen (Age of Empires) en constructiespellen (Minecraft).

Ook is de levensduur van PC games langer. Bij de goed verkochte computergames kom je versies van spellen tegen die soms al jaren geleden uitgebracht zijn. Deze PC games zijn vaak goedkoop in aanschaf en werken ook op een oude of minder goede PC.

Tip: Kijk bij de boven genoemde aanbiedingen voor PC game aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels voor computergames voor de PC en de diverse consoles.


Zie ook:
Onderwerp:
Hier vind je de actuele top 10 van beste en meest verkochte PC games. Deze games speel je op een geschikte PC of laptop. Bij de aanbiedingen van games bij de beste winkels kun je alle goede PC games goedkoop online kopen en vaak ook downloaden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.