Elektronica

Hier kijken we naar de top vijf lijstjes van diverse elektronica voor consumenten zoals camera's, telefoons, navigatie, e-readers, smartwatches en veel meer.

Elektronica algemeen

Alle soorten consumenten elektronica koop je voordelig bij onderstaande beste goedkope elektronicawinkels. Met heel veel keuze uit alle elektronica.
Beste goedkope elektronicawinkels

Camera's

De meest gebruikte camera door consumenten is de compact camera. Dit zijn kleine handzame fotocamera's waarmee je kunt fotograferen en filmen. Ze zijn klein genoeg voor je broekzak. De kwaliteit van de foto's is beter dan die van de gemiddelde smartphone camera.
Compact camera top 10

Bij een systeemcamera spreek je al over een serieuze fotocamera. Een systeemcamera heeft bijvoorbeeld lenzen die je kunt vervangen door een andere lens.
Beste systeemcamera top 10

Een spiegelreflexcamera is de meest professionele fotocamera. Het verschil met een systeemcamera is dat je bij een spiegelreflexcamera het werkelijk te fotograferen beeld via een spiegel ziet terwijl een systeemcamera een indicatie op een display geeft.
Spiegelreflex camera top 10

Heb je een matige compactcamera of fotografeer je met je telefoon? 5 tips voor een mooie foto met een matige fotocamera.
5 tips voor mooie foto's met een slechte camera


Andere video apparatuur

Met een dashcam fotografeer je door je voorruit (en eventueel via een tweede camera ook via je achterruit) het verkeer. Zo kun je je autorit op video vastleggen, of later filmbeelden als bewijsmateriaal bij een ongeluk gebruiken.
Dashcam top 5


Mobiele telefonie

Ouderen stellen andere eisen aan hun smartphone dan jongere mensen. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud zijn belangrijker dan technische snufjes en andere extra's. Hier de top 5 van beste smartphones voor ouderen.
Beste smartphones voor senioren

Een lege accu is altijd een dingetje bij een mobiele telefoon. Hoe voorkom je dat de accu te snel leegraakt? Hier kun je dat lezen.
5 manieren om je smartphone accu te sparen

En anders is het altijd nog handig een gevilde powerbank bij je te hebben. Een nood accu voor je telefoon. Hier de powerbank top 10 met de beste powerbanks voor je telefoon, tablet, laptop en andere elektronica.
De powerbank top 10

Met een VR bril kun je leuke effecten bereiken op je mobiele telefoon. Hier de top vijf van Virtual Reality brillen voor de smartphone.
VR brillen voor de smartphone

Functioneel, maar vooral ook leuk, dat is een telefoonhoesje. Hier vind je de beste winkels.
Beste winkels om telefoonhoesjes te kopen

Vaste telefonie

Wie vaste telefonie zegt, die zegt tegenwoordig DECT. DECT is de draadloze techniek voor huistelefoons. Een handheld voor de vaste telefoonlijn. Hier de beste DECT telefoons en de meest populaire DECT telefoons met een hoge prijs / kwaliteit verhouding.
DECT telefoon top 10


Gaming

Virtual Reality is sterk in opkomst bij gaming. Hier de leukste en beste VT brillen voor smartphone, PC en laptop.
De Virtual Reality bril top vijf
Beste VR brillen voor PC of laptop

Ver oor de Playstation en Xbox waren er ook al game consoles, en ook die waren bijzonder populair. Kijk maar naar de top vijf van meest verkochte gameconsoles aller tijden.
De meest verkochte gamecomputers ooit

Electronica voor je huis

Met een IP-camera kun je vanaf iedere plek, op bijvoorbeeld je mobiele telefoon, je huis, je huisdieren of iets anders in de gaten houden.
IP camera top 5

Ook alarmsystemen werken tegenwoordig via internet zodat er geen beveiligingscentrale nodig is om je huis of bedrijf te bewaken.
Tips kopen alarmsysteem

Een andere vorm van beveiliging levert een rookmelder. Deze beschermen je tegen rook, brand en soms ook tegen koolmonoxide.
De beste rookmelders

Personeel dat je huis stofzuigt. Wanneer je maar wilt.
Beste robotstofzuiger top 10

Je hoeft het niet warm te hebben in de zomer met deze top vijf ventilatoren met een prima prijs / kwaliteit verhouding.
Ventilator top 5

Een ventilator verplaatst de lucht waardoor deze koeler aanvoelt. Een airco koelt de lucht ook echt. Hier de top vijf met meest populaire airco's.
Airco top 5

De naam zegt het al. Ook een aircooler koelt de lucht, maar dit apparaat koelt met water. Voordeel ten opzichte van een airco: Bij een aircooler heb je geen slang naar buiten nodig. Hier alle informatie en de top vijf.
Aircoolers top 5

Geen koelte maar juist warmte nodig? Hier de elektrische kachel top vijf.
Elektrische kachel top 10

Nog veel meer consumenten elektronica

Welke navigatiesystemen wijzen je het best de weg? Hier de navigatie top tien

Met een Wake Up Light is het aangenaam wakker worden. Philips is toonaangevend in deze lichtwekkers. Maar is een Philips Wake Up Light te wat te duur? Hier de top 10 van meest populaire daglichtwekkers en de top 5 van beste goedkopere alternatieven voor de Philips Wake Up Light lichtwekkers.
Top 10 van lichtwekkers
5 goedkopere alternatieven voor de Philips Wake Up Light

Met een e-reader (ebook reader) neem je honderden boeken mee op een apparaatje niet groter dan een tablet. Dit zijn de toppers onder de e-readers.
E-reader top vijf

Met een slim horloge bedien je je smartphone vanaf de pols, en heb je heel veel meer informatie letterlijk bij de hand.

Heb je nog een oude dia-verzameling liggen? Met een diascanner kun je die oude herinneringen razendsnel digitaliseren.
Diascanner top 5

Op zoek naar een autoradio, multimedia voor in de auto, car-speakers of andere media voor in de auto? Kijk dan bij deze winkels. Kijk hier voor de meest populaire en beste autoradio's van dit moment.

Een goede rekenmachine is altijd handig om in huis te hebben. En voor scholieren is een goede rekenmachine een must. Hieronder de rekenmachine top 10 en de beste rekenmachines uit de test.
 

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.