Populair speelgoed

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


In deze top vijf kijken we naar populair speelgoed. Welk speelgoed wordt goed verkocht? Dat levert jezelf ook vaak goede ideeën op.Natuurlijk is deze top vijf maar een momentopname. Kijk op HetLeuksteSpeelgoed.nl voor nog veel meer leuk aanbevolen speelgoed

1. Woezel & Pip Houten Activiteiten Kubus

Verrassend, maar toch ook weer niet. Het Woezel en Pip speelgoed is leuk babyspeelgoed van hoge kwaliteit, en houten speelgoed doet het altijd goed (en terecht!). Bovendien is de Woezel & Pip Houten Activiteiten Kubus bijzonder goed babyspeelgoed, want het helpt kleintjes vanaf 18 maanden met de hand-oog coördinatie.


2. Vtech Kidizoom Duo 

Eigenlijk is dit de nummer één want in de ranglijst van de Speelgoedshop staat de Vtech Kidizoom Duo Roze (voor meisjes) tweede en de Vtech Kidizoom Duo Blauw (voor jongens) vijfde. Maar eigenlijk is dit hetzelfde speelgoed dus we hebben ze maar op de tweede plek samengevoegd. Vtech Kidizoom is prachtig digitaal speelgoed voor jongere kinderen.Met de Vtech Kidizoom Duo kunnen kinderen foto's en filmpjes maken en bewerken. De camera levert best kwaliteit. Zo beschikt hij over 4x digitale zoom en een bewegingssensor. Voor het bewerken van foto's en video's hebben de kids een groot kleurenscherm, effecten, een muziekfunctie en een stemvervormer tot hun beschikking.

3. My Little Baby Born Badplezier Roze

Deze versie van de Baby Born pop kan drinken, plassen en badderen. Je hebt bijna geen echte baby meer nodig! Ideaal voor poppenmoeders.


4. Vtech Kidizoom Action Cam

Een goedkopere variant op de Vtech Kidizoom Duo. Ook met deze Vtech camera kunnen kinderen foto's en films maken. Zelf zouden we gaan voor de iets duurdere Vtech Kidizoom Duo die meer mogelijkheden biedt. Deze kindercamera staat op nummer 2 in deze lijst.


Deze Vtech Acion Cam is vooral gericht op outdoor activiteiten, Zo is hij waterbestendig.

5. Baby Born Hond Ronnie

Evenals Vtech doet Baby Born het goed in deze top vijf van populair speelgoed. Baby Born Ronnie is echter geen baby maar een baby hondje. Een puppy dus. Het is een leuk virtueel huisdier met veel leuke eigenschappen. Lief en zacht!


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.