Loopfiets top 5

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    


Een loopfiets is een goede voorbereiding voor kleine kinderen op een echte fiets. Kinderen die op een loopfiets gereden hebben leren veel sneller op een gewone fiets rijden. Bovendien vinden peuters een loopfiets heel erg leuk speelgoed. Hier de loopfiets top vijf.

Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, een aanbieder van honderden verschillende loopfietsen. Kijk hier voor al hun loopfietsen.

Loopfiets top 5Massieve banden of luchtbanden?

Een andere keuze die je maakt is voor de banden. Ga je voor een loopfiets met luchtbanden of voor massieve banden. Luchtbanden geven meer grip en zijn schokdempend en daardoor comfortabeler, maar ze kunnen wel lek. Een loopfietsje met massieve banden kun je ook in huis gebruiken.

Loopfiets van hout, plastic, metaal of aluminium?

Er is ook veel keuze uit materialen bij loopfietsen, en ieder materiaal heeft zijn voordelen en nadelen. Zo is hout mooi en duurzaam, maar een houten loopfiets moet je niet te vaak buiten laten staan (in de regen). Kunststof is makkelijk schoon te maken, heel licht en roest niet, maar is niet al te sterk. Metaal is juist wel heel robuust maar kan roesten. En aluminium is licht, duurzaam en roest niet.

Gebruik de bovenstaande keuzehulp om de beste loopfiets te vinden.

Foto: Puky

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.