Zwembad voor in de tuin

Bas van Rijswijk     mei 30, 2018    


Zwembaden voor in de tuin hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De opblaasbare kleuterbadjes zijn grote zwembaden voor het hele gezin geworden. En ondanks hun grote formaat kosten deze zwembaden bijna niets.

Ruim onder de 100 euro heb je al een mooi gezinsbad voor in de tuin. Populaire merken zijn Intex (opblaasbaar. frame), Bestway (frame), Jilong (frame) en Gre (frame).

Dit soort zwembaden kun je goedkoop online kopen bij de beste winkels voor een zwembad. Welke zwembaden voor de tuin zijn het meest interessant? Hieronder vind je de top vijf van zwembaden gebaseerd om de verkoopcijfers van Bol. Het betreft allemaal familiebaden. Zwembaden geschikt voor volwassenen en kinderen.

Zwembad top 5Opblaasbaar zwembad

Opblaasbare gezinsbaden wijken af van opblaasbare kinderbaden en babybadjes. Doordat ze zo groot zijn is het ondoenlijk om meerdere ringen met lucht te vullen. Daarom heeft een opblaasbaar gezinsbad slechts één ring die met lucht gevuld moet worden. Het zwembad is zo geconstrueerd dat die ene bovenste ring het hele zwembad op een stevige manier in vorm houdt

Zwembad met frame of wand

Een zwembad voor in de tuin kan ook in vorm worden gehouden door een frame of een wand. Deze zijn gemaakt van sterk hard materiaal als staal of PVC. Het opbouwen van zo'n zwembad met frame is wat meer werk maar je kunt zo'n zwembad wel makkelijk langere tijd in de tuin laten staan.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor een zwembad voor alle zwembaden en prijzen. 

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.