Poppen top 5. Interactieve poppen heel populair

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Poppen bestaan er al zo lang er meisjesspeelgoed bestaat. De oudst bekende poppen (gevonden in Egyptische graftombe's) dateren van 2100 voor Christus. Dat is lang geleden. Maar welke poppen zijn nu populair? Kijk hier voor de poppen top vijf.


Actuele poppen top vijf


Bovenstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen via de speelgoedwinkel van Bol.com. Bol is één van de beste online winkels met speelgoed. Samen met onder andere Bart Smit, Intertoys en diverse online specialisten in speelgoed. Kijk bij deze beste online speelgoedwinkels voor de leukste poppen en ander speelgoed tegen de laagste prijs.

Interactieve poppen het meest populair

Met die zeer antieke poppen gemaakt van klei en steen hebben deze hedendaags best verkochte poppen weinig meer te maken. Sterker nog, veel van de poppen die momenteel het meest in trek zijn, zijn voorzien van moderne vaak digitale technieken. Deze interactieve poppen praten, plassen, eten, huilen en doen nog heel veel meer dat echte baby's doen.

Baby Born en Little Love

De Baby Born pop van Zapf en de Little Love Baby van Vtech zijn voorbeelden van dit soort levensechte poppen waarover poppenmoeder echt kunnen moederen. Poppen die heel leuk zijn voor kleine meisjes, maar die ook heel goed zijn voor hun ontwikkeling. Sociale vaardigheden, verbeelding en verantwoordelijkheid worden allemaal gestimuleerd door deze moderne poppen. De meest populaire poppen van dit moment van dit moment zijn interactief, ze reageren op hun poppenmoeder. En wat is er nou leuker???!!!

Kijk bij de bovenaan genoemde beste online speelgoedwinkels voor de leukste winkels om poppen en ander speelgoed te kopen.

Foto's:  Baby Born poppen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.