Test beste contactlenzen

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Welke contactlenzen zijn de beste, en wat zijn de contactlenzen met de beste prijs/kwaliteit verhouding (de Beste Koop)? Dat kun je hier lezen in de top vijf van beste contactlenzen uit de contactlenzen-test van het Duitse Vergeleich.org.


De top vijf contactlenzen uit de top vijf van de test van contactlenzen door Vergeleich.org zijn allemaal in Nederland te koop. Dat kan voordelig bij de beste winkels om contactlenzen te kopen.

De top vijf contactlenzen

  1. CooperVision Biofinity
  2. lcon Air Optix Aqua
  3. Bausch & Lomb PureVision Spheric
  4. Alcon Air Optix Night & Day Aqua
  5. CooperVision Biomedics 55 Evolution (Uitgeroepen tot Beste Koop)
Tip: Op TestResults.nl vind je nog meer testen van contactlenzen zowel daglenzen als maandlenzen en andere contactlenzen.

CooperVision is dus met de beste contactlenzen uit de test en de beste koop de grote winnaar van deze test van Vergeleich.org. Wat verder opvalt is dat alle vijf de beste contactlenzen zachte maandlenzen zijn. Bij de test waren ook andere soorten contactlenzen meegenomen maar deze halen het qua kwaliteit niet bij de zachte maandlenzen uit de top vijf.


Ook opvallend is dat de eerste vier lenzen uit de test van beste contactlenzen 24 uur per dag gedragen mogen worden. je hoeft ze dus niet 's nachts uit te doen (al wordt het wel aangeraden ze af en toe even uit je ogen te halen). Bij de nummer vijf, de CooperVision Biomedics 55 Evolution, is dat wel nodig.

Maar deze CooperVision Biomedics 55 Evolution contactlenzen zijn dan ook een stuk goedkoper. Dat levert ze het predicaat Beste Koop op.

En waarom zijn deze CooperVision contactlenzen zo goed? Dat lees je op de website Testresults.nl.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.