Drone top 10 (incl. test en aanbiedingen beste winkels)

De drone top 10, de beste drones uit de test en aanbiedingen van goede drones bij de beste en goedkoopste winkels online.

Beste drone test

Drones zijn helemaal in opmars. Als leuk speelgoed, maar ook voor serieuze toepassingen. Wat zijn leuke en goede drones? Hier de actuele drone top tien.


Actuele drone top 10

Dit zijn momenteel de 10 meest gewilde drones:

  • De drone top 10  ( )


Deze drone top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste online winkels om een drone te kopen. Hier koop je zowel speelgoed drones als professionele drones.

Kijk bij deze beste online winkels om goedkoop een goede drone te kopen. Het gaat daarbij zowel om eenvoudie drones als heel uitgebreide professionele drones met een camera van hoge kwaliteit zoals filmmakers en televisiemakers deze ook gebruiken.

De beste drones uit de test

Zowel de eenvoudige speelgoed drones als de meer professionele camera drones worden regelmatig getest. Bij de beste drone test vind je alle beste drones in hun categorie uit de test. Kijk daar voor je beste drone.

De mogelijkheden van een high end drone

Zoals je aan de top vijf al kunt zien is er een groot verschil in drones. Een speelgoed drone koop je al onder de 50 euro, maar er zijn ook professionele drones van meer dan 1.000 euro. Wat kan zo'n dure drone allemaal wat een simpele goedkope drone niet kan? Wij kijken hieronder naar de mogelijkheden van de DJI Phantom 4 drone.

Accu en camera van topkwaliteit

Een groot verschil tussen een dure en een goedkope drone is de accu. Een accu is namelijk een heel duur onderdeel van alle stekkerloze apparatuur. Met een goedkope drone kun je vaak niet meer dan 10 minuten vliegen voor hij weer aan de oplader moet. Ondanks zijn veel hogere gewicht kan de DJI Phantom 4 wel bijna een half uur vliegen. Ook is de camera van zo'n dure drone veel beter. De DJI Phantom 4 maakt video's in 4K Ultra HD kwaliteit en foto's in een 12 megapixel resolutie. Zo kun je haarscherpe beelden schieten vanuit de lucht, waarop je ook weer heel ver kunt inzoomen. Ook zijn extra's als time laps modus, slow motion effecten, HDR, burst en veel meer beschikbaar bij de camera van deze professionele drone.

drone

Een veilige drone

Natuurlijk wil je zo'n prachtige drone van hoge kwaliteit niet crashen. De DJI Phantom 4 beschikt over visuele sensoren (een drone met ogen) die obstakels kunnen vermijden als hij zelfstandig terugkeert. Ook Vision Position is aanwezig. Deze techniek zorgt voor veilige navigatie als het GPS-signaal wegvalt.

In sportmodus haalt de DJI Phantom 4 wel een topsnelheid van 72 kilometer per uur. Het is dan wel fijn te weten dat de drone ook over Active Braking beschikt, een techniek die supersnel remmen mogelijk maakt.

Natuurlijk beschikt een goedkope drone niet over al deze mogelijkheden, maar bij bovenstaande aanbevolen winkels vind je toch hele leuke drones voor weinig geld.


Onderwerp:
Kijk hier voor de de top 10 van drones en de beste drones uit de test. Het gaat daarbij niet alleen om de beste professionele drones, maar ook om de beste eenvoudige goedkope drones.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.