Leukste constructiespeelgoed robots

Bas van Rijswijk     oktober 26, 2018    


Een robot is leuk om mee te spelen, en het is nog leuker als je deze robot eerst zelf in elkaar moet zetten. Daarom kijken we hier naar de top vijf van leukste constructiespeelgoed robots.


Diverse speelgoedfabrikanten maken leuke constructie robots. Deze robots zet je zelf in elkaar en vervolgens kun je er mee spelen. Waartoe die robots vervolgens in staat zijn verschilt sterk per robot.

Vaak kun je ze besturen met een afstandsbediening, maar steeds vaker ook met een app op je telefoon of tablet. Soms kun je ze zelfs helemaal programmeren, waardoor ze zelfstandig jouw instructies kunnen opvolgen.LEGO robots

Met name LEGO maakt hele series van dit soort speelgoed robots. Het meest geavanceerd is LEGO Mindstorms, dat helemaal geprogrammeerd kan worden, maar ze hebben ook constructiespeelgoed robots in de series LEGO Boost, LEGO Creator en in series als Ninjago en Star Wars.

Andere zelfbouw robots

Maar er is meer dan LEGO. Ook merken als Meccano en Fischertechnik brengen heel leuke constructiespeelgoed robots uit, en dan heb je ook nog de  Magformers, Transformers, Clicformers, Makeblocks, Nanoblocks, Tinkerbots, en hoe ze allemaal ook mogen heten.

In de bovenstaande top vijf vind je de leukste constructiespeelgoed robots en wordt je de weg gewezen naar nog veel meer leuke zelfbouw robots.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.