Beste fietsen en fiets benodigdheden

Fietsen, iedere Nederlander doet het. Daarom hebben wij hier een groot aantal top vijf en top tien lijsten met beste fietsen, beste fiets onderdelen, beste fiets accessoires en alles dat nog meer met fietsen te maken heeft.


Beste fiets goedkoop kopen


Je vindt bij deze top lijsten de beste fietsen in vele soorten, maar ook alles dat je nog meer in een fietsenwinkel vindt.

Natuurlijk bevat elk van deze lijstjes ook veel informatie over het betreffende soort fiets of ander onderwerp.

De beste fietsen

Natuurlijk hebben we top lijsten over de fietsen zelf. Met de beste fietsen in diverse modellen. Dat kunnen de beste stadsfietsen of beste elektrische fietsen zijn, maar ook sportfietsen, kinderfietsen of andere soorten fietsen.


Elektrische fietsen 

De e-bike verdringt steeds meer de gewone fiets. Elektrische fietsen worden niet alleen maar gebruikt als recreatieve fiets, maar ook als stadsfiets, schoolfiets, en zelfs als vouwfiets en mountainbike. Hier vind je de beste ebikes.

De beste fietsmerken

Naast top lijsten van de beste fietsen in hun soort hebben we ook de beste fietsfabrikanten die deze goede fietsen maken.

Hoewel ook op A-merk fietsen online interessante kortingen gegeven worden zijn het vooral de goedkopere merken fietsen waarop heel veel voordeel te behalen valt. Zo koop je een goede fiets voor wel heel erg weinig geld. 


Nederland is een belangrijke producent van fietsen. Vooral als het op stadsfietsen, ebikes, kinderfietsen en toerfietsen aankomt. Hier de top vijf beste Nederlandse fietsmerken.

De beste fietsenwinkels

En we hebben de beste winkels die deze goede fietsen verkopen. Koop jij je nieuwe fiets bij een fietsenmaker of fietsenwinkel in je stad of dorp? Dat is niet echt verstandig, want online kun je dezelfde fietsen vaak met wel honderden euro's korting krijgen. En die worden dan meestal gratis rijklaar thuisbezorgd. De beste winkels om online een fiets te kopen vind je hier onder.Fietsaccessoires en fietsonderdelen 

Beste fietsstoeltje

Onmisbaar voor ouders met kleine kinderen, maar ook voor opa's en oma's die met hun kleinkind willen fietsen, een fietsstoeltje. Je hebt fietsstoeltjes voor voor en achter op de fiets. Dit is de top vijf van fabrikanten van deze kinderstoeltjes voor op de fiets.

Beste fietsendrager

De fiets zelf moet ook wel eens vervoerd worden. Dat kan met een fietsendrager die meestal o de trekhaak wordt bevestigd, maar soms ook op het dak of op de achterklep geplaatst kan worden. Hier de beste merken fietsendragers en de beste fietsendragers volgens de test van o.a. de Consumentenbond.


Beste fietszadel 

Heel belangrijk op een fiets is natuurlijk een goed fietszadel. Zonder goed zadel op je fiets krijg je op langere fietstochten geheid last van zadelpijn of andere klachten. Kijk hier voor de top 10 van fietszadels.
Beate fietsnavigatie

Maak je veel fietstochten? Dan is een speciale navigatie voor op de fiets een goede investering. Deze navigatiesystemen wijzen je de mooiste en snelste fietsroutes en zijn zo gemaakt dat ze heel goed op het stuur van je fiets te gebruiken zijn.


Beste fietstassen

Fietstassen heb je in diverse soorten en maten. Voor aan de bagagedrager, onder het zadel en aan het stuur. Als enkele fietstas en als dubbele fietstas. Hier de top vijf van beste fietstassen.


Beste fietspompen

Een fietspomp is een heel erg belangrijke fietsaccessoire. Vooral als je hem onverwachts nodig hebt. Hier de top 5 van fietspompen.

Beste fietssloten

Fietssloten heb je ook in vele soorten. Van een vast hoefijzer-slot tot een los kettingslot. Maar ook als combinaties waarbij je een ketting aan een hoefijzerslot bevestigd. Kijk hieronder voor de beste fietssloten.


Beste fietskleding

Hier kijken we vooral naar fietskleding voor op je gewone fiets of e-bike. Fietskleding die je helpt om droog op school of werk te komen. Dat kan met een regenjack, maar ook met een regencape (fietsponcho) of een regenpak (regenjas plus regenbroek).


Diversen

Voor de fietser zijn diverse goede tijdschriften op de markt. Wielrentijdschriften met achtergrondinformatie maar ook ook tijdschriften met tips voor fietsers, testen van fietsen en de mooiste fietsroutes. Hieronder vind je de top 5 van beste fietstijdschriften waarop je je ook nog eens met hoge korting kunt abonneren.
Zie ook:

Onderwerp:
De top 5 en top 10 lijsten met de beste fietsen in diverse soorten, zoals de beste kinderfietsen, beste e-bikes, beste transportfietsen enz. Maar ook de beste fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.