Activity Center top 5. Leuk babyspeelgoed

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Een activity center is heel leuk, maar ook heel leerzaam, speelgoed voor baby's en peuters. Je hebt activity centers in vele soorten. Van hout en elektronisch. Van heel eenvoudig tot heel uitgebreid. Hier de activity center top vijf.



Actuele activity center top 5




Deze top 5 is gebaseerd op de verkopen van activity centers voor baby's en peuters via Bol.com. Bol is één van de grootste en beste online speelgoedwinkels. Bij deze winkels kun je terecht voor een activity center tegen de laagste prijs. En natuurlijk voor ander leuk speelgoed.

Bekende activity center fabrikanten

Bekende fabrikanten van activity centers zijn Vtech, Fisher-Price, Little Tikes en Chicco. Vtech kennen we vooral van hun elektronische speelgoed, en ze maken dan ook vooral leuke activity centers met technische en digitale snufjes. Maar evengoed kun je bij dit speelgoedmerk terecht voor een eenvoudige draaibal of baby gym.



Verschillende soorten activity centers

Zoals we al schreven zijn er vele soorten activity centers voor peuters en baby's. Heel bekend is het kralenspiraal dat je ook vaak in wachtkamers tegenkomt. Maar er zijn ook speelpanelen, speeltafels en speeltorens. Meestal is een activity center bedoelt voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar (baby's en peuters), maar er zijn ook activity centers voor kleuters en kinderen in de lagere school leeftijd. Deze bevatten "puzzels" die heel wat moeilijker zijn om op te lossen.

Bij bovengenoemde beste online speelgoedwinkels vind je al deze activity centers tegen de laagste prijs.

Foto's: Chicco

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.