Beste skeelers en inline skates

Skaten, op skeelers of inline skates, is leuk en gezond. Hier de top 10 en een overzicht van de beste skeeler en skate fabrikanten.

 

Skeelers en skates

Skeeler en skate top 10

Hieronder vind je de actuele top 10 van skeeler en skates. Hoewel het niet helemaal dezelfde skates zijn hebben we de skeelers en inline skates in één overzicht samengebracht.


  • Top 10 skeelers en inline skates ( )
  • Aanbiedingen ruim 2.000 skeelers en skates


Verschil skeelers en inline skates

Skeelers en inline skates zijn termen die vaak door elkaar heen gebruikt worden. Voor het grote publiek zijn skeelers en inlineskates hetzelfde, maar er zijn wel degelijk verschillen.

Skeelers zijn langer dan inline skates. Maar je hoeft ze niet te meten op er achter te komen of je met inline skates of met skeelers te maken hebt. Een skeeler heeft namelijk vijf wielen en een inline skate maar vier.

En zo zijn er meer verschillen die er meestal op neerkomen dat de skeeler een luxer artikel is dan de inline skate. De skeelers zijn vaak gemaakt van duurdere materialen, hebben een luxere schoen en de productie is duurder, omdat skeeler frames worden gefrased. Skeelers zijn dus over het algemeen luxer dan inline skates.

Ook zijn de wielen van skeelers vaak groter dan die van inline skates. 90mm en 100mm komen het meest voor bij skeelers, terwijl inline skates meestal wielen van 80mm of 84mm hebben. Grotere wielen zorgen voor meer snelheid, maar het kost meer moeite op met grote wielen op snelheid te komen. Ook heb je met de grote wielen van skeelers minder last van hobbels en andere oneffenheden in het wegdek.

In Nederland gebruiken we vaak het woord skeelers, ook als we inline skates bedoelen. Het opmerkelijke is, is dat dit in het buitenland vaak omgekeerd is.

 

Beste skeeler en beste skate fabrikanten

Hieronder hebben we korte beschrijvingen van de beste fabrikanten van skeelers en skates. Al deze inline skates en skeelers vind je bij de bovenstaande aanbiedingen terug.

Nijdam skeelers en inline skates

Bij Nijdam denk je aan de eerste plaats aan schaatsen, maar Nijdam heeft ook een groot assortiment skeelers, rolschaatsen en andere skates. Hun skeelers zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het zijn inlineskates van bijzonder hoge kwaliteit. Met deze skeelers kun je zonder problemen lange tochten maken.

Nijdam skeelers zijn heel geschikte inline skates voor zowel recreatief als semi-professioneel gebruik. De prijs van de skates is heel vriendelijk, vooral gezien de hoge kwaliteit van Nijdam skeelers.

 

Roces skates en skeelers

Roces is een belangrijke fabrikant van skeelers, inline skates en schaatsen. Daarnaast maken ze ook stepjes, ski-schoenen en skateboards. Het merk is al sinds 1952 actief. Roces skeelers komen uit Italië. Dat is te zien, want zoals veel Italiaanse producten beschikken de Roces skeelers en skates over een mooi en hip uiterlijk. In Italië vindt men de uitstraling nou eenmaal erg belangrijk.

Maar ook met de kwaliteit van Roces skeelers en skates is het dik in orde. Roces is dan ook één van de belangrijkste merken op het gebied van schaatsen en skeelers. Het zijn sterke skates, vakkundig gemaakt van de beste materialen en onderdelen. Comfortabel, betrouwbaar en veilig.

Razors skates en skeelers

Razors is een Amerikaanse specialist in skates en skeelers. Het bedrijf uit San Diego (Californië) doet veel ontwikkeling van de skates. Razors skeelers zijn dan ook technisch bijzonder goed. Ze behoren tot de beste skeelers die je kunt kopen.

Razors ondersteunt professionele skeelers, maar onderhouden ook veel contact met hobby skaters. Dat leidt tot skeelers en skates die voldoen aan veel eisen van skaters. Vooral de liefhebbers van "agressieve skates" beleven veel plezier aan Razors skates.


Fila skeelers en inline skates

In de wereld van de skeelers en de inline skates heb je de grote vier. K2, Rollerblade, Powerslide en Fila. Fila heeft een groot en breed assortiment skeelers en inline skates voor heren, dames en kinderen. In ieder segment is Fila vertegenwoordigd met mooie skates van heel hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen.

Fila is een van oorsprong Italiaans sportmerk. Tegenwoordig is Fila in Zuid-Koreaanse handen. Kijk hieronder voor aanbiedingen van de beste Fila skeelers en inline skates.


Powerslide skeelers en inline skates

Powerslide is één van de betere merken op het gebied van skeelers en inline skates. Poweslide skeelers komen uit Duitsland. Het merk is daar in 1994 opgericht, maar in eerste instantie verkochten ze skeelers die ze uit Amerika importeerden.

Powerslide maakt voor zijn skeelers en skates gebruik van kwaliteitsmateriaal zoals glasvezel, lycra en versterkt nylon. Aan deze hoge kwaliteit hangt wel een prijskaartje, maar Poweslade skeelers en skates zijn dat dubbel en dwars waard. Bovendien zijn Powerslide skeelers en skates best betaalbaar.

Edwards skeelers en inline skates

Ondanks de Engels aandoende naam is Edwards een oer-Hollandse producent van skeelers en inline skates. Eigenaar en naamgever van Edwards is Edward Hagen, een bekende marathonschaatser en skeeler-kampioen uit de jaren tachtig en negentig. Hagen heeft al zijn kennis en ervaring aangewend bij de ontwikkeling van zijn Edwards skeelers. En met succes want deze skeelers en inline skates behoren tot de allerbeste skates voor op de weg.

Edwards skeelers en inline skates zijn zeker niet de goedkoopste inline-skates die je in de winkel kunt vinden, maar ze behoren wel tot de allerbesten. Deze aluminium en magnesium skeelers stellen je in staat de allerbeste sportieve prestaties te halen.


K2 skeelers en inline skates

Het Amerikaanse K2 is één van de allerbeste en allerbelangrijkste merken voor skeelers en skates. De inline skates van K2 zijn er voor dames, heren en kinderen. Het zijn prachtige inline skates van een bijzonder hoge kwaliteit met een zeer goede afwerking. 


De prijs / kwaliteit verhouding van deze Amerikaanse skates is bijzonder hoog. K2 biedt zijn inline skates en skeelers aan in diverse uitvoeringen voor diverse doelgroepen.


Rollerblade skates en skeelers

Rollerblade is een Amerikaans merk inline skates / skeelers dat in Amerika zo groot is dat de term rollerblading daar gelijk is aan inline skaten. Rollerblade is dan ook een geweldig merk voor skeelers en inlineskates dat uitstekende skeelers voor relatief weinig geld weet aan te bieden.

Rollerblade is als merk opgekocht door het Italiaanse Tecnica. Tecnica skeelers en inline skates waren ooit ook populair maar Tecnica heeft zijn eigen assortiment in dat van Rollarblade laten opgaan.

Rollerblade biedt mooie skeelers en inline skates voor heren, dames en kinderen. Hieronder vind je enkele aanbiedingen van de beste Rollerblade skeelers.


Raps skeelers en skates

Raps is een Nederlands merk dat skeelers, schaatsen en skates maakt. Ook fietsschoenen worden door deze schaatsfabrikant uit Almelo gemaakt. Sinds 2011 maakt Raps onderdeel uit van Maple Skate BV.

Raps is een echte specialist op het gebied van skeelers en schaatsen. Raps skeelers zijn innovatief en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Raps heeft vele patenten op zijn naam staan. Vele toppers maken dan ook gebruik van Raps skeelers.


Goedkope skeelers zijn Raps skeelers niet. Maar door hun hoge kwaliteit zijn dez Raps skates wel iedere cent waard.


Zandstra skeelers en inline skates

Het bekende schaatsmerk Zandstra brengt ook uitstekende schaatsen op de markt voor als er geen ijs ligt. Er zijn namelijk ook uitstekende Zandstra skeelers te koop. Kwalitatief uitstekende skeelers waarmee je urenlange tochten kunt maken. Comfortabel en van hoge kwaliteit.


Zandstra is de oudste schaatsenfabriek van Nederland die nog bestaat. Het familiebedrijf is in 1825 in Joure opgericht. In deze Friese stad is de Zandstra schaatsfabriek nu, 190 laar later, nog steeds te vinden. De Zandstra skeelers zijn natuurlijk van aanmerkelijk recentere datum.


KRF skeelers en inline skates

KRF is een Spaanse fabrikant van skates, skeelers en rolschaatsen. Daarnaast maken ze ook scooters en longboards.

KRF skeelers zijn er voor zowel kinderen als volwassenen. KRF skeelers zijn heel betaalbare skates van uitstekende kwaliteit. Ook de KRF rolschaatsen staan bekend om hun goede kwaliteit. Deze zijn heel geschikt voor het skaten van wedstrijden.


Skeba skates en skeelers

Seba skeelers zijn skates voor skaters gemaakt door skaters. Seba skates zijn in samenwerking met de bekende professionele skater Sébastien Laffargue ontwikkeld. Deze skates zijn vooral bedoelt voor freestyle en slalom.

Seba skeelers behoren tot de duurdere skates, maar dat heeft alles te maken met de hoge kwaliteit. Kijk bij de aanbiedingen van skeelers voor betaalbare skates van dit internationale topmerk.

Seba is een merk dat niet alleen skeelers en skates maakt en verkoopt maar dat ook het skaten in de hele wereld naar een hoger niveau tilt. Dit doet Seba ondermeer door veel geld en tijd te stoppen in de ontwikkeling van de skates, maar ook door sponsoring van atleten en evenementen.

USD skeelers en inline skates

USD is een fabrikant van skates en skeelers die al vele jaren aan de top staat. Hun skates, zoals de UDS Trone, de Classic Trone, de Grycon, de Psirus en de Legazy, zijn erg populair onder skaters. Daarnaast maakt het Amerikaanse USD ook onderdelen voor de skates en skeelers en kleding voor skaters.


USD skeelers en skates behoren technisch tot de beste die je kunt kopen. Ze hebben een brede selectie skates met alle hun eigen kenmerken en mogelijkheden. 


USD werd in 1997 opgericht. Ze zijn belangrijk voor de skatewereld. Niet alleen door de ontwikkeling van hun skates en skeelers, maar ook door het sponsoren van top-skaters en door veel promotie van de skatesport in het algemeen.


Valo skates en skeelers

Valo is een fabrikant van skates en skeelers die sinds 2003 bestaat. Hun collectie bevat vooral "agressieve" straat skates. Valo skeelers en skates hebben een mooie vormgeving, ze zien er uit als hoge sneakers. Naast skates maakt Valo ook heel veel kleding voor skaters.


Valo wordt vaak geprezen om het comfort, de kwaliteit en de bouwe van Valo skates.


Kijk bovenaan bij de skeeler aanbiedingen voor al deze skeelers en inline skates. Of kijk bij de aanbiedingen voor alle goede skates en skeelers tegen een lage prijs.

Zie ook:


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.