Schoenen

We hebben een groot aantal top 5 lijsten samengesteld met de beste schoenen op diverse gebieden en top 5 lijstjes met tips voor bij het aanschaffen en dragen van schoenen. Hieronder vind je al deze top vijf overzichten met betrekking tot schoenen en laarzen.

Schoenen algemeen

Schoenen worden steeds vaker online gekocht. Vroeger vond men dat een risico omdat er niet gepast kon worden, maar inmiddels is men er wel achter dat dit door de goede regelingen voor gratis verzenden en retourneren helemaal geen punt is. Bovendien heeft het online kopen van schoenen vele voordelen.
Top 5 redenen om schoenen online te kopen

Schoenen van echt leer zijn vaak duurder dan schoenen van synthetische materialen, vooral als er veel leer nodig is, zoals bij hoge laarzen. Maar echt leer heeft vele voordelen zoals je hier kunt lezen.
5 redenen om schoenen van echt leer te kopen

Er is een tijd geweest dat Nederland honderden schoenenfabrieken kende. Deze zijn vrijwel allemaal verdwenen. Toch zijn er nog steeds een paar heel goede Nederlandse schoenenmerken over die ook internationaal een grote reputatie kennen.
Top 5 Nederlandse schoenenmerken

Niet alle schoenen zijn mooi om te zien. Sommige zijn ronduit lelijk. Kijk maar eens naar deze top vijf van lelijke damesschoenen.
Top 5 lelijke damesschoenen

Schoenen koop je natuurlijk liefst zo goedkoop mogelijk. Kijk daarom vooral eens bij deze vijf winkels als je online schoenen wilt kopen.
Top 5 winkels om online schoenen goedkoop te kopen

Seizoenen

In de zomer draag je heel andere schoenen dan in de winter. Hier vind je de top vijf van schoenen die het meest aangenaam zijn om in de koudere maanden van het jaar te dragen.
Top 5 schoenen voor herfst en winter

En dit zijn de vijf soorten schoenen die je juist het beste in de zomer kunt dragen.
Zomerschoenen top 5

Is het echt koud? Dan kun je de vachtlaarzen uit de kast halen. Lekkere warme en comfortabele laarzen voor de winter.
Vachtlaarzen top 5

Of kies voor één van de andere soorten aangenaam warme laarzen voor de winter. Hier de top vijf van winterlaarzen.
Top 5 winterlaarzen

Slippers

Terug naar de zomer, met slippers, de ideale zomerschoenen. Luchtig, zomers en heel betaalbaar zodat je niet hoeft in te zitten voor een extra paar mooie slippers voor de zomer. En ook de slippers van de beste merken zijn heel betaalbaar zoals je in deze top vijf kunt zien.
De beste slippers (merken)

Slippers heb je als badslippers / sportslippers en als teenslippers. De laatste soort is het meest populair. Dit zijn de beste vijf fabrikanten van teenslippers.
De beste teenslippers

Vrolijk en zonnig., zo kun je de meeste slippers voor dames beschrijven. Maar soms zijn ze ook heel modieus en trendy. Want een damesslipper hoeft er niet altijd hetzelfde uit te zien.
De beste slippers voor dames

Herenslippers daarentegen zijn veel meer basic uitgevoerd, en meestal in veel minder opvallende kleuren en prints. Maar dat neemt niet weg dat ook de beste slippers voor heren er prachtig uit kunnen zien.
De beste slippers voor heren

Kinderslippers heb je in vele designs. Zowel neutraal vormgegeven als met opvallende prints.
De beste slippers voor kinderen

Meisjesslippers zijn vaak voorzien van speelse prints en veel leuke kleurtjes. Kijk maar bij de slippers voor meisjes bij deze top vijf merken.
De beste slippers voor meisjes

Jongens stellen vaak meer prijs op een stoere uitstraling, hoewel slippers met prints van bijvoorbeeld Cars of actie-helden ook erg gewild zijn.
De beste slippers voor jongens

Sandalen

Sandalen zijn schoenen die iets vaster om je voet zitten dan slippers. Kinderen vinden sandalen daarom erg plezierig omdat ze er fijn en makkelijk op kunnen spelen. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat deze sandalen niet alleen comfortabel zitten maar ook sterk zijn en tegen een stootje kunnen.
Beste sandalen kinderen

Laarzen 

Laarzen heb je in vele soorten. Van regenlaarzen, vachtlaarzen en snowboots tot meer modieuze laarzen. Hoog en laag. In onderstaande top vijf kijken we naar de mooiste fashion laarzen voor dames.
De beste laarzen voor dames

Vooral de enkellaarsjes voor dames zijn erg populair. Bijna iedere vrouw heeft wel meerdere paren enkellaarsjes in de kast staan. Er is dan ook heel veel keuze aan leuke laarsjes. Dit zijn de vijf merken die de mooiste en beste enkellaarsjes voor dames maken.
Top 5 hippe enkellaarsjes dames

Laarzen kun je het hele jaar door dragen, maar voor de winter is het natuurlijk wel zo fijn als deze laarzen en laarsjes niet alleen mooi, maar ook lekker warm zijn. Daarom hier de merken die de beste gevoerde laarzen voor de winter maken.
De beste laarzen voor de winter

Regenlaarzen zijn de laatste jaren heel wat mooier en modieuzer geworden. Naast de klassieke groene en zwarte regenlaarzen zijn er tegenwoordig ook heel mooie rubberen regenlaarzen te koop.
Regenlaarzen top 5

Zo zijn er bijvoorbeeld voor dames heel mooie en stijlvolle regenlaarzen te koop. In stijlvol zwart of in meer opvallende kleuren en prints.
5 topmerken regenlaarzen dames

In de winter zijn de schapenvacht laarzen erg populair, vooral bij vrouwen. De meest bekende zijn natuurlijk de uggs van UGG Australia, maar er zijn meer goede merken vachtlaarzen. Hier de top vijf.
De beste laarzen met schapenvacht

En dan zijn er natuurlijk nog de snowboots. Met een rijke voering en gemaakt van echt leer of andere materialen. Dit zijn de vijf topmerken op het gebied van dit soort laarzen voor de winter.
Snowboots, top 5

We schreven het hierboven al. Veel vrouwen bezitten meerdere leuke enkellaarsjes voor bijvoorbeeld bij verschillende outfits of voor verschillende gelegenheden. Wil je af en toe weer een nieuw paar enkellaarsjes kopen? Dan is het natuurlijk fijn als deze laarsjes goed te betalen zijn. Daarom hier de top vijf van merken die de beste goedkope enkellaarsjes maken.
Beste goedkope enkellaarsjes

Kinderschoenen (algemeen)

Op deze pagina kom je vele top vijf lijstjes tegen met bepaalde soorten schoenen voor kinderen, bijvoorbeeld slippers, sandalen of wandelschoenen. Maar naast de beste specialisten in een bepaald soort schoen zijn er ook nog de allround merken van kinderschoenen waar je terecht kan voor bijna ieder soort kinderschoen. Hieronder de top vijf van algemene merken kinderschoenen.
Kinderschoenen top 5

Meisjes stellen heel andere eisen aan hun schoenen en laarsjes dan jongens. Daarom zijn de beste merken meisjesschoenen niet altijd gelijk aan die van jongensschoenen. Daarom hier de top vijf schoenmerken voor de beste meisjesschoenen.
Meisjesschoenen, merken top vijf

En natuurlijk de top vijf van beste jongensschoenen merken.
Jongensschoenen, merken top vijf

Veel goede merken voor kinderschoenen zijn Nederlandse schoenenmerken. Deze merken leveren vaak veel kwaliteit en gezonde kinderschoenen voor meisjes en jongens. Hier de top vijf van de beste van deze Nederlandse merken schoenen voor kinderen.
Top 5 Nederlandse kinderschoenen merken

Bij kinderschoenen is het erg belangrijk dat het goede schoenen zijn met een goede pasvorm, steun en gemaakt van de juiste materialen. Waarmee moet je rekening houden als je kinderschoenen koopt? Dan kun je lezen in deze top vijf met tips.
5 tips kinderschoenen kopen

Sneakers

Sneakers zijn het hele jaar door populaire schoenen. Sneakers zijn dan ook schoenen met een sportieve uitstraling die aangenaam zijn om te dragen. Iedere grote schoenfabrikant maakt ook wel sneakers, maar deze sneakers zijn lang niet altijd even goed. Dit zijn de vijf beste merken voor als je sneakers zoekt.
Sneakers top 5

Naast de algemene sneakers zijn er ook sneakers die specifiek voor dames worden ontworpen. Daarmee bedoelen we dan geen standaard sneakers in een vrouwelijk kleurtje, maar echt modieuze trendy sneakers voor vrouwen.
De 5 leukste merken sneakers voor dames

Wat dat betreft stellen mannen heel andere eisen aan sneakers dan vrouwen. Een hoog draagcomfort en een sportieve uitstraling is belangrijk bij sneakers voor mannen. Hier de top vijf merken.
Top 5 sneakers voor heren

Ballerina's

Ballerina schoenen zijn bij zowel meisjes als dames zeer gewild. Vooral als zomerschoen. Hier de top vijf van beste ballerina merken.
Ballerina's top 5

Espadrilles

Espadrilles zijn echte zomerschoenen. Ze worden zowel door dames als door heren gedragen. De espadrilles voor heren zijn vaak sportieve instappers, terwijl de espadrilles voor dames vaak heel modieuze sandalen zijn. De met touw afgewerkte zolen zijn kenmerkend voor alle soorten espadrilles. Kijk hier voor de top vijf van merken van deze schoenen voor de zomer.
Espadrilles top 5

Pantoffels

Pantoffels zijn heel wat minder zomers. Deze aangenaam gevoerde huisschoenen houden je voeten warm op koude avonden. Er zijn gespecialiseerde fabrikanten die heel goede en comfortabele pantoffels maken. Deze schoenen voor thuis zijn heel wat anders dan de goedkope sloffen van de discounters. Kijk hier voor de top vijf van beste pantoffels.
Pantoffels top 5

Wandelschoenen

Van espadrilles, naar pantoffels naar wandelschoenen. Alle soorten schoenen komen bij onze top vijf lijstjes aan de orde. Zo ook de wandelschoenen. Dit zijn heel gespecialiseerde schoenen die je met zorg uitkiest. Deze beste wandelschoen voor het ene terrein is immers niet dezelfde schoen als de beste wandelschoen voor een ander terrein. Maar er zijn wel een aantal merken die er qua kwaliteit uitspringen, welk soort wandelschoenen je ook zoekt. Hier de top vijf van deze beste schoenenmerken op het gebied van wandelschoenen.
Wandelschoenen top 5

Koop je wandelschoenen voor kinderen, dan zijn er wat kenmerken waarmee je extra rekening moet houden. Ook de top vijf van tips voor bij het kopen van de beste wandelschoenen voor kinderen vind je in het artikel met de beste wandelschoenen top 5.

Hardloopschoenen

Een ander soort schoen waarbij de kwaliteit en juiste keuze extra belangrijk is zijn de hardloopschoenen. De beste hardloopschoenen vind je bij de echte specialisten op dit gebied. Hier de vijf beste van deze merken op het gebied van hardloopschoenen.
Top 5 beste hardloopschoenen

Ben je op zoek naar deze beste hardloopschoenen tegen de laagste prijs? Kijk dan vooral bij deze aanbiedingen van de top vijf merken beste hardloopschoenen.
Aanbiedingen van de top 5 merken hardloopschoenen

Andere sportschoenen

Ben je op zoek naar de beste schoenen om zaalvoetbal op te spelen? Kijk dan vooral eens bij deze top vijf merken op het gebied van de beste voetbalschoenen voor in de zaal.
Top 5 beste zaalvoetbalschoenenResultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.