Beeld en geluid

Speakers, televisies, koptelefoons, audio-apparatuur, hier vind je alle top 5 lijsten met betrekking tot beeld en geluid.

Televisies

Of je nu naar televisieprogramma's kijkt, naar Netflix of YouTube, naar gedownloade films, of je televisie gebruikt om te gamen of misschien wel om te internetten of om naar muziek te luisteren, iedereen wil een goede televisie. En liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Hieronder vind je de actuele televisie top vijf. Dit zijn de meest populaire televisies, ongeacht hun formaat, van dit moment.
Televisie top 5

Een populair formaat voor televisies is dat van 55 inch. Dit formaat staat voor een beelddiagonaal van 139 centimeter. Hieronder vind je de top 5 van beste televisies in dat beeldformaat.
Televisie top 5 (139 cm 55 inch)

Als je een televisie zoekt is het belangrijk om te weten welke merken de beste televisies maken. Dit maakt het zoeken naar de voor jou beste televisie een stuk makkelijker.
Beste merken televisies

4K Ultra HD is een resolutie die al behoorlijk standaard begint te worden bij de beste televisies. Kijk hier voor de beste televisies in deze resolutie die nog een stuk scherper en beter is dan Full HD. Ook de smart TV functies zijn tegenwoordig al min of meer standaard op een televisie.
Televisie top 5 (4K Ultra HD)

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers zijn niet meer alleen mobiele speakers. Ze leveren een dusdanig goed geluid dat ze steeds meer de rol van huiskamerspeakers overnemen. Maar natuurlijk heb je dan wel een goede bluetooth speaker nodig, zoals in de top 5 hieronder. Ook als badkamer speakers zijn veel mobiele bluetooth speakers heel geschikt, omdat ze geheel waterproof zijn.
Top 5 van Bluetooth speakers

WiFi speakers

Een ander soort draadloze speakers zijn WiFi speakers. Naar deze speakers kun je niet alleen je muziek via WiFi streamen, maar ze kunnen ook zelf contact maken met je netwerk en internet, en zodoende zelfstandig muziek afspelen via bijvoorbeeld Spotify. Ook kun je met veel WiFi speakers een multiroom sound system opzetten.

Koptelefoons

Een draadloze koptelefoon geeft je veel vrijheid onder het muziek luisteren, in alle privacy naar films kijken, gamen of telefoneren. Hier de top vijf van draadloze koptelefoons.
Draadloze koptelefoons top 5

Koptelefoons worden natuurlijk heel regelmatig getest. Wat zijn de beste koptelefoons uit deze tests? Hier vind je vijf winnaars van koptelefoon testen.
5 beste koptelefoons

De kleinste koptelefoons zijn de zogenaamde oortjes, oordopjes of oortelefoons. Deze zijn ook snoerloos verkrijgbaar. Vooral onder sporters zijn deze Bluetooth oortjes heel populair omdat ze niet alleen niet hinderen door hun kleine formaat, maar ook niet beschikken over snoertjes die in de weg zitten.
Kijk hier voor de top 10 van draadloze oortjes

Beamers

Met een beamer kun je presentaties geven, maar je kunt een beamer ook gebruiken als basis voor je thuisbioscoop of om groot formaat mee te gamen. Hier vind je de actuele top tien van meest populaire beamers en de beste beamers uit de beamer test.

Soundbars

Een optimaal geluid bij je televisie, zonder overal speakers te hoeven te plaatsen. Dat kan met een soundbar. Met een goede soundbar kan daarnaast veel meer dan alleen het geluid van de televisie weergeven. Je gebruikt hem ook als speaker voor je audio-installatie, als Bluetooth speaker en veel soundbars zijn ook geschikt als WiFi speaker en multiroom speaker. Kortom, een goede soundbar maakt alle andere speakers in de de ruimte overbodig. Hieronder de actuele soundbar top 5.
Soundbar top 10

Bluetooth adapter audio-apparatuur

Ondersteunt je audio-apparaat geen Bluetooth, dan is dat heel eenvoudig op te lossen met een Bluetooth adapter. Hiermee maak je van je bestaande audio systeem een Bluetooth speaker. Hier de top vijf van deze handige Bluetooth adapters.
Bluetooth adapter top 5

Radio's

DAB+ (digitale radio) is moderne radio. DAB+ is bezig FM te vervangen. Met een betere kwaliteit, zowel qua ontvangst als qua kwaliteit van het geluid. Hier de beste DAB radio's.
DAB+ radio top 10

Autoradio's

De plaats waar het meest naar radio wordt geluisterd is de auto. Een goede autoradio is voor veel mensen onmisbaar. Geniet tijdens lange autoritten van de muziek van je favoriete radiostation of stream je eigen muziek van je smartphone naar de autoradio. Hieronder de autoradio top 10.
Autoradio top 10

Platenspelers

Leek de rol van de platenspeler een paar jaar geleden nog uitgespeeld, tegenwoordig zijn platenspelers weer volop te koop bij iedere elektronicawinkel. Er is een ruimte keuze uit goede platenspelers. Vaak hebben deze een retro uiterlijk maar gaat er onder dat design een moderne platenspeler schuil met veel (digitale) mogelijkheden. Kijk hier onder voor de beste platenspelers.
Platenspeler top 10

Blu-ray spelers

DVD is helemaal uit, vervangen door downloads en (voor de echte filmliefhebber) door blu-ray. Hieronder vind je de top vijf van meest gekochte en beste blu-ray spelers voor je huisbioscoop.
Blu-ray speler top 5

Mobiele video

Video kijken in de auto? Dat kan met deze portable DVD spelers die zeer geschikt zijn voor gebruik in de auto.
Portable DVD-spelers voor in de auto

Karaoke

Weg met die borstel playbackend voor de spiegel. Dat kan tegenwoordig veel beter! Met een karaokeset zing je met ieder nummer mee. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen.
Top 5 beste karaokesets kinderen

Televisie accessoires

Hang de televisie aan de muur of aan het plafond. Hier vind je de top vijf van beste manieren om je televisie met een muurbeugel of op een andere manier te bevestigen.
Ophangsystemen voor de televisie

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.