Houten poppenwagens

Bas van Rijswijk     oktober 11, 2018    


Houten speelgoed is veel mooier en sfeervoller dan plastic speelgoed. Houten poppenwagens zijn dan ook veel mooier dan poppenwagens van kunststof en metaal. Kijk daarom eens naar de top 5 van leukste, mooiste en beste poppenwagens, en naar nog 150 andere goede poppenwagens van hout.


Deze poppenwagens zijn gemaakt van natuurlijke materialen als hout, rubber (voor de banden) en textiel. Ze zijn kindveilig en mooi afgewerkt.

Hier vind je de houten poppenwagen top 5

De top vijf is te vinden in het artikel de leukste houten poppenwagens op HetLeuksteSpeelgoed.nl.


Waarom houten speelgoed?

Houten speelgoed, en dus ook houten poppenwagens, is veel sterker en daarmee duurzamer dan het vaak kwetsbare kunststof speelgoed. Ook is houten speelgoed beter voor het milieu dan plastics en het is aan het eind van het leven biologisch afbreekbaar. In houten poppenwagens zijn geen giftige stoffen verwerkt, iets wat bij kunststof wel het geval is. Poppenwagens van hout en ander houten speelgoed zijn dan ook gezonder voor het milieu en voor je kind.

Een ander voordeel van speelgoed van hout is dat het mooier en decoratiever is dan plastic. Een houten poppenwagen misstaat helemaal niet in je huiskamer als er mee gespeeld wordt. Kijk in dit opzicht ook eens naar de poppenwagens die gemaakt zijn van een combinatie van hout, riet en stof. Ook deze vind je volop in het bovenaan genoemde overzicht met houten poppenwagens.

Een derde voordeel van speelgoed van hout is dat hout door zijn textuur, geluid en geur de zintuigen van kinderen stimuleert. Wat voor kinderen ook erg belangrijk is, is dat hout de temperatuur van de hand aanneemt en zodoende warm aan voelt. Dat is een groot voordeel van een poppenwagen met houten duwstang.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.