Creatief speelgoed

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    

5 tips voor leuk creatief speelgoed voor kinderen.


Speelgoed is extra leuk als je er als kind mooie dingen mee kunt maken. Als het je fantasie en creativiteit prikkelt. Als je er iets moois en een tevreden gevoel aan overhoudt. Daarom hier de actuele top vijf van creatief speelgoed.


Top vijf creatief speelgoed

Kijk bij de beste online speelgoedwinkels waar je goedkoop creatief speelgoed kunt kopen en waar je een enorme keuze uit leuk speelgoed hebt. Of neem een kijkje bij al het creatieve speelgoed bij de grootste online speelgoedwinkel van Nederland.

Hieronder willen we nog enkele toppers in creatief speelgoed onder de aandacht brengen:

Gel-a-Peel

Gel-a-Peel is creatief speelgoed voor meisjes. Hiermee maken meiden hun eigen sieraden, decoraties en mode-accessoires. Je maakt met dit creatieve speelgoed een design gebruikmakend van gel. Je laat het drogen, en daarna peel je het los. Dit speelgoed is gericht op meiden van 8 tot 16 jaar. Kijk bij bovenstaande winkels voor meer informatie.

Bunchems!

Bunchems zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven haken. Met deze Bunchems kun je werkelijk alles maken. In 3D. Accessoires helpen mee om wezens en dieren die je met Bunchems maakt tot leven te brengen. En ben je uitgekeken op je Bunchem, dan haal je de balletjes los en maak je weer een nieuwe. Bunchems is geschikt voor jongens en meisjes van 4 tot 10 jaar maar oudere kinderen vinden ze ook leuk.

3Doodler

Met 3Doodler kun je tekenen in 3D. Je kan dus ook de hoogte in! Daarvoor beschikt de Doodler Start pen over een kleurstaafje waar vloeibaar plastic uitkomt. Hiervoor wordt het plastic verwarmd, maar dat gebeurt op een dusdanig lage temperatuur dat het veilig is voor kinderen. Fabrikant Spectron richt zich met 3Doodler op kinderen van 8 tot 14 jaar.



Meer creatief speelgoed

Kijk hier onder voor veel meer leuk creatief speelgoed voor een kind.


Al dit creatieve speelgoed (en heel veel meer leuk speelgoed) is via bovenstaande beste online speelgoedwinkels voordelig te koop.

Zie ook: Meer speelgoed tips

Onderwerpen:
Leuk creatief speelgoed, creatieve speelgoed, 3Doodler, Bunchems, gel a peel.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.