Tablets voor een peuter

Bas van Rijswijk     september 24, 2018    Hoe klein kinderen ook zijn, elektronica als een computer of tablet heeft een enorme aantrekkingskracht op ze. Bovendien doen peuters ook graag hun ouders na. Het is dus niet zo vreemd dat de tablet van pappa en mamma heel interessant is voor een peuter. Maar niet zo heel geschikt. Daarom hier de top vijf van tablets voor een peuter.


Met name Vtech maakt enorm veel tablets, laptops en soortgelijke elektronica voor kleine kinderen. Niet om over internet mee te surfen, maar vooral om leuke spelletjes te spelen en andere activiteiten te ondernemen die bij hun leeftijd past. Bovendien zijn de meeste van deze spelletjes zo gemaakt dat peuters, kleuters en andere kinderen er wat van op kunnen stelen.

Hier vind je de top vijf

HetLeuksteSpeelgoed.nl heeft een top vijf van leukste tablets voor peuters samengesteld. Een deel van deze tablets is uitsluitend voor peuters bestemd, maar sommige van deze tablets kunnen ook met het kindje meegroeien. Door er nieuwe apps op te zetten, blijven deze tablets ook leuk als het kind wat ouder wordt.

Thema's

Vaak hebben de tablets die alleen voor peuters of kleuters ontwikkeld zijn een bepaald thema. Zo heb je bijvoorbeeld speciale tablets voor de Teletubbies, Cars, Woezel en Pip en Nijntje. Hierop speel je spelletjes met deze kinderhelden en hoor je liedjes en stemmetjes uit de bijbehorende kinderprogramma's van televisie. De tablets die ook voor oudere kinderen geschikt zijn, zijn neutraler van opzet. Niet de tablet zelf, maar de apps die je er op zet zijn bepalend voor de sfeer.

Leuk en leerzaam tegelijk

Maar in alle gevallen zijn deze tablets leerzaam voor de kinderen waarvoor ze bedoeld zijn. Want kinderen vinden het fantastisch vermaak, maar ongemerkt steken ze er ook veel van op. Want tellen, woordjes leren en (voor wat oudere kinderen) spellen en rekenen komen vaak aan bod in de spelletjes op deze tablets voor peuters, kleuters en kinderen in de lagere school leeftijd.

Kijk in de bovenstaande top vijf voor de leukste tablet voor een peuter, en (in sommige gevallen) ook voor een wat ouder kind.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.