Meest populaire bordspellen

Redactie     februari 20, 2019    


Er zijn ontelbaar veel bordspellen en andere gezelschapsspellen te koop. Maar welk van deze spellen is het meest populair? Hier de top vijf van bordspellen / gezelschapsspellen.


Deze top 5 is afkomstig van de Speelgoedshop van Bol.com. Bol is één van de belangrijkste en best online speelgoedwinkels van Nederland. Kijk hier voor alle informatie en prijzen van al deze (en veel meer) spellen,

Top 5 bordspellen


Nieuwe bordspellen

In de toplijst van meest verkochte spellen staan zowel moderne als klassieke spellen. Bordspellen als Monopoly, Ganzenbord, Mens erger je niet en Scrabble worden nog heel veel verkocht. Maar de top van de ranglijst gaat dit maal naar de wat modernere spellen met 30 Seconds als best verkochte bordspel.

30 Seconds spel

30 Seconds is een partyspel waarbij je met een groep (3 tot 10 personen) binnen een bepaalde tijd begrippen moet raden. Dit vrolijke spel is zo populair dat ook de uitbreidingsset (met extra begrippen) in de top 10 staat.Ticket to Ride is een ander populair nieuw spel. Bij dit bordspel leg je spoorwegverbindingen aan tussen de grote Amerikaanse steden. Het is een tactisch spel waarbij je zo veel mogelijk aaneengesloten trajecten moet bemachtigen. Maar natuurlijk zitten je concurrenten je dwars.

En zo zijn er nog veel meer leuke spellen te koop. Kijk voor veel meer leuke bordspellen, gezelschapsspellen en strategische spellen bij de beste winkels om goedkoop bordspellen te kopen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.