Meest populaire bordspellen

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

De bordspel top 10. Met de meest populaire bordspellen. Staat er geen leuk bordspel voor jou tussen? We hebben hier nog ruim 7.000 bordspellen meer.

beste bordspel

Er zijn ontelbaar veel bordspellen en andere gezelschapsspellen te koop. Maar welk van deze spellen is het meest populair? Hier de top tien van bordspellen, gezelschapsspellen die op een speelbord gespeeld worden.


Deze top 10 is maar een kleine greep uit alle bordspellen die er te koop zijn. In het onderstaande overzicht met overzicht van alle bordspellen vind je aanbiedingen en beschrijvingen van meer dan 7.000 bordspellen!


Top 10 bordspellen


Nieuwe bordspellen

In de toplijst van meest verkochte spellen staan zowel moderne als klassieke spellen. Bordspellen als Monopoly, Ganzenbord, Mens erger je niet en Scrabble worden nog heel veel verkocht. Maar de top van de ranglijst gaat dit maal naar de wat modernere spellen met 30 Seconds als best verkochte bordspel.

30 Seconds spel

30 Seconds is een partyspel waarbij je met een groep (3 tot 10 personen) binnen een bepaalde tijd begrippen moet raden. Dit vrolijke spel is zo populair dat ook de uitbreidingsset (met extra begrippen) in de top 10 staat.

Bordspel 30 seconds


Ticket to Ride is een ander populair nieuw spel. Bij dit bordspel leg je spoorwegverbindingen aan tussen de grote Amerikaanse steden. Het is een tactisch spel waarbij je zo veel mogelijk aaneengesloten trajecten moet bemachtigen. Maar natuurlijk zitten je concurrenten je dwars.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier kijken we naar de top 10 van meest populaire bordspellen. Bij de bordspel aanbiedingen vind je prijzen en beschrijvingen van nog eens 7.000 bordspellen. Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.