Klussen

Om goed te klussen heb je goede klusspullen nodig. Goed gereedschap, maar ook goede verf en andere klusmaterialen. Hier vind je diverse top 5 lijstjes op het gebied van klussen en klusgereedschap. Alles voor jet goed uitvoeren van je klus.

Gereedschap

De boormachine is een onmisbaar stuk gereedschap, iedereen moet wel eens wat ophangen of om een andere reden een gaatje boren. Maar er zijn ook zwaardere klussen voor de boormachine. Hier de 5 meest populaire beste boormachines voor iedere klus.
Top 5 boormachines

De accuboormachine is de meest populaire boormachine. Zonder dat je last hebt van een snoer en zonder dat je een stopcontact nodig hebt kun je met deze kleine handzame boormachine ergens boren. Binnen en buiten.
Accuboormachine top 5

Maar voor het zwaardere werk is een accuboormachine vaak niet krachtig genoeg. Een boorhamer is dan een ander verhaal. Dit is de krachtpatser onder de boormachines.
Boorhamer top 5

Schroeven kan met veel boormachines, en natuurlijk ook met een handschroevendraaier, maar het meest snel en makkelijk schroeven doe je met een specifieke schroefmachine. Liefst met accu. Een goede schroefmachine met accu hoeft niet duur te zijn, kijk maar in de onderstaande top 5.
Schroefmachine top 5

Zonder een schuurmachine kun je eigenlijk ook niet. Iedereen wil wel eens wat houtwerk schilderen, en om het hout goed glad en schilderklaar te maken is goed schuren met een schuurmachine noodzakelijk. Gelukkig hoeft een goede schuurmachine niet duur te zijn.
Schuurmachine top 5

Voor de kleine klusjes is een elektrische multitool zoals een Dremel vaak erg handig. Hier vind je de top vijf.
Elektrische multitools top 5


Verven

Als je iets binnen of buiten schildert wil je wel dat je schilderwerk lang mooi blijft. Het is heel vervelend als de verf na twee jaar al bladert of verkleurd is zodat je weer overnieuw kunt beginnen. Goede verf bespaart je dus veel tijd en op termijn ook geld. Kies daarom altijd voor verf van goede kwaliteit.
De 5 beste merken verf

Je schilderklus begint (na het eventuele schuurwerk) met een laag goede grondverf. Hierop hecht de lak beter wat de kwaliteit en de duurzaamheid van het schilderwerk ten goede komt. Hier vind je goede grondverf voor je klus.
Grondverf top 5

Voor het verven van muren is speciale muurverf. Hier kijken we naar de top 5 van beste verf voor je muur. Voor beton is betonverf de beste verf.
Muurverf top 10
Betonverf top 5

Beits is een houtverf die niet alleen een kleur geeft maar het hout ook tegen weer en wind beschermt doordat het ook in het hout trekt. Beits wordt daarom vooral buitenshuis gebruikt. Hier de beits top 5 met de beste beits voor verschillende soorten verfwerk.
Beits top 5

Hier vind je naast beits ook andere buitenverf met goede beschermende eigenschappen.
Buitenverf top 5

Weer een heel ander soort verf is magneetverf of magnetische verf. Zoals de naam al aangeeft is deze verf magnetisch. Als je een stuk muur hiermee een kleurtje geeft kun je die muur meteen als planbord gebruiken. Magneetverf wordt veel in keukens en kinderkamers gebruikt.
Magneetverf top 5

Waar koop je al deze soorten verf voordelig? Er zijn heel goede online winkels waar je met zeer hoge korting alle goede verf kunt kopen.
Verf goedkoop online kopen

Voorafgaand aan het verven is het voor het beste resultaat belangrijk dat je eerst de oude verflagen verwijderd. Dat gaat heel makkelijk met een goede verfbrander / verfstripper / heteluchtpistool. Maar wat zijn goede verfbranders? Hier de top tien.
Verfbrander top 10

Tuin


Maak je terras, straat of muur schoon met een goede en krachtige hogedrukreiniger. Ook je tuinmeubelen, auto of fiets kun je er snel en makkelijk mee schoonspuiten. Hier de hogedrukreiniger top vijf.
De beste hogedrukreinigers

Het hoeft gelukkig niet vaak, maar af en toe moeten de heggen in de tuin toch echt gesnoeid worden. Met een goede elektrische heggenschaar is dat een fluitje van een cent. Hier de heggenscharen top vijf voor een makkelijke klus.
Heggenschaar top 5

Wil je een vijver in je tuin? Hier vijf tips voor het zelf aanleggen van een mooie vijver.
5 tips voor de aanleg van een vijver

Veel meer top vijf lijsten met tuintips en tuingereedschap vind je bij de top 5 lijstjes met betrekking op de tuin.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.