Lego Ninjago speelgoed top 5

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    


Lego Ninjago is een mooie mystieke serie speelgoed van Lego waarvan steeds meer pakketten uitkomen. Hier vind je een top vijf van leuke Lego Ninjago pakketten.

Ben je op zoek naar leuk Lego Ninjago speelgoed tegen de laagste prijs? Hier vind je de Lego Ninjago aanbiedingen.

Wat is Lego Ninjago? Het verhaal:

Al eeuwen geleden werd de wereld van Ninjago geschapen door de eerste meester van Spinjitzu. De meester liet de Ninjago wereld en zijn vier mystieke wapens toe aan zijn twee zonen, Sensei Wu en Lord Garmadon. De laatste koos echter voor het kwade en probeerde zijn broer uit te schakelen. Lord Garmadon verloor de strijd echter en werd verbannen naar de onderwereld. Vandaar uit probeerde hij samen met de kwade Skullkin stam de wapens van Ninjago veroveren. Om dat te voorkomen verzamelde de meester van Ninjago Sensei Wu vier jonge ninja krijgers, Kai, Jay, Cole en Zane. Met de kunst van Spinjitzu kunnen ze Lord Garmadon stoppen.

Dit is de top vijf van leuke Lego Ninjago pakketten.

Lego 70734: Lego Ninjago De Draak van Meester Wu

Neem het met de draak van Meester Wu op tegen de boogschiet-meester Soul Archer en zijn leger van spoken om het Aero zwaard te beschermen. Via je theeplantage neem je de spoken met raketten onder vuur, maar op jouw beurt wordt je bestookt met schijven en belaagd door een Skreamer.
Aanbiedingen van dit pakket


Lego 70749: Lego Ninjago Slangenbezoek

Jay wordt gevangen gehouden door de Anacondrai. Het is aan jou om hem te vinden. Maar daarvoor moet je eerst langs de slangenpoort. En overal zijn valstrikken zoals verborgen projectielen en gifbollen. Overleef je de hangbrug en bereik je de gevangenistoren? Een leuke set met 5 spelfiguren.
Aanbiedingen van dit pakket


Lego 70733: Lego Ninjago Blaser Motor

Weersta als Cole met zijn blaster motor de aanvaller van Cowler met zijn spookdraak. Met je dubbele  zesschotssnelvuurgeschut zou dat moeten lukken, maar Cowler wordt geholpen door twee Skreemers die Cole in een spook proberen te veranderen.
Aanbiedingen van dit pakket


Lego 10725: Lego Ninjago Juniors Verloren Tempel

Onderdeel van de Lego Ninjago Juniors serie. Samen met Lloyd moet je jezelf een weg door de Verloren Tempel zien te banen om het vuurzwaard te bemachtigen. Maar zaagbladen, een zwiepende bijl en hete lava maken je dat niet makkelijk. En dan is er ook nog de slangenschurk in zijn helicopter. Gelukkig heb je steun van Jay op zijn blauwe draak.
Aanbiedingen van dit pakket


Lego 70754: Lego Ninjago Pinjitzu Electromech 

Met Jay en zijn ElectroMech ga je de strijd aan met de kwade Chope die het Jade zwaard wil stelen. Chope is een geducht tegenstander met zijn enorme speer en kruisboog. En dan is er ook nog een gevaarlijke slang!
Aanbiedingen van dit pakket


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.