Tuin

Hieronder vind je een overzicht van al onze top vijf lijsten met betrekking tot de tuin. Je vind er het beste tuingereedschap maar ook de beste barbecues, tuinmeubelen, tijdschriften en meer voor de tuin.

Tuin algemeen

Laten we eerst eens kijken bij welke winkels je online al je tuinbenodigdheden voordelig kunt kopen. Met een ruime keuze en lage prijzen. Dit is de top vijf van beste tuincentra.
De beste online tuincentra

Gazon

Een gazon in je tuin? Dan ontkom je niet aan gras maaien. Hieronder vind je de meest verkochte en beste grasmaaiers. Het zijn tegenwoordig vooral elektrische grasmaaiers die aangeboden en verkocht worden.
Grasmaaier top 5
De 5 beste (elektrische) grasmaaiers uit de test

Een (helaas duurder) alternatief is de elektrische grasmaaier met accu. Dit zijn snoerloze grasmaaiers waarbij je geen risico loopt een snoer door te maaien. Een aantal van de beste elektrische grasmaaiers kennen ook een versie met accu.
Accu grasmaaier top 5

Helemaal fijn wordt het met een robotmaaier. Deze zelfstandig maaiende grasmaaiers zijn sterk in opkomst, vooral bij mensen met een groot gazon. De prijzen van deze robot grasmaaiers worden steeds lager waardoor de apparaten steeds interessanter worden om aan te schaffen.
Robotmaaier top 5
Beste robotmaaier (merken)
De meest populaire robotmaaiers

Maar voor mensen met een klein beetje gras in hun tuin blijft een eenvoudige handmaaier toch vaak nog de meest interessante optie. In de gewone winkel kom je de handmaaiers nauwelijks nog tegen. Gelukkig zijn deze grasmaaiers online nog wel ruimschoots (en goedkoop) te koop.
Handgrasmaaier top 5

Twijfel je er nog over welke grasmaaier voor jou de meest geschikte maaier is? Kijk dan bij onderstaande top vijf.
5 soorten grasmaaiers, hun voordelen en nadelen

Voor een goed, mooi en gezond gazon is niet alleen een maaimachine nodig, maar ook een verticuteermachine waarmee je mos en andere troep in je gazon tegengaat en waarmee je het gras lucht geeft zodat het goed kan groeien. Hieronder vind je alle informatie over deze verticuteermachines.
Verticuteermachines top 5
Top 5 goedkope verticuteermachines

Voor het besproeien van het gazon is de cirkelsproeier een echte klassieker. Maar dat neemt niet weg dat ook cirkelsproeiers steeds beter worden. Kijk maar in deze top vijf.
Beste cirkelsproeiers top 5


Onkruid verwijderen

Hou je tuin, terras, tuinpad en andere bestrating makkelijk en langdurig vrij van onkruid met een goede onkruidbrander. Je hebt onkruidbranders die met een gasflesje werken, maar ook goede elektrische onkruidbranders waarbij je geen gasfles hoeft aan te schaffen. Hier alle informatie en de beste onkruidbranders.
Onkruidbrander top 5
5 beste elektrische onkruidbranders
5 beste onkruidbranders uit de test (gas en elektrisch)

Heggenschaar

Voor het snel en makkelijk knippen van heggen en struiken is een heggenschaar een goede investering. Hier vind je de beste heggenscharen uit de heggenschaar test, de beste heggenscharen (zowel  handgereedschap als elektrische heggenscharen) en de beste heggenscharen met accu.
De 5 beste heggenscharen uit de test
De top 5 heggenscharen
De top 5 accu-heggenscharen

Meer tuingereedschap

En zo is er nog veel meer tuingereedschap. Neem bijvoorbeeld de hogedrukreiniger. Hiermee maak je je terras, muren, maar ook je tuinmeubelen. auto, fiets en andere voorwerpen razendsnel schoon.
Hogedrukreiniger top 5

Voor je tuinslang is een slanghaspel of muurhaspel erg makkelijk. Met een haspel voorzien van een lange tuinslang  heb je een ver bereik, en als je de tuinslang niet gebruikt rolt deze snel en heel netjes op. Hier de beste en meest populaire muurhaspels en slanghaspels.
Muurhaspel / slanghaspel top 5

Klein maar onmisbaar bij het tuinieren, de snoeischaar. Kijk hier voor de beste snoeischaren.
Snoeischaar top 5

Met een goede bladblazer / bladzuiger hou je ook in de herfst je tuin schoon en netjes. Hier de beste bladblazers.
Bladblazer top 5

Het tuingereedschap voor de power tuinier, de kettingzaag. Ga takken, struiken en bomen te lijf met één van de beste kettingzagen.
Kettingzagen top 5


Tuinmeubelen

Maar de tuin is er niet alleen om in te werken, maar vooral ook om in te ontspannen. Tuinmeubelen worden steeds comfortabeler en daarmee steeds meer geschikt om te relaxen. Hier de top vijf van loungemeubelen voor in de tuin.
Lounge tuinmeubelen top 5

De loungeset, een loungebank, loungestoelen en een kleine bijpassende tuintafel, is het meest populaire loungemeubel. Je hebt deze loungesets in vele samenstellingen, prijsklassen en kwaliteiten. Kijk hier voor de loungesets met de beste prijs kwaliteit verhouding.
Loungeset top 5

Relaxen in de tuin of op je terras kan ook met een ligstoel. Ga lekker onderuit met deze beste ligstoelen.
Beste ligstoelen

Zoals bij alle producten is er ook bij tuinmeubelen sprake van verschil in kwaliteit tussen de verschillende merken. Hier vind je de top vijf met beste tuinmeubel merken van dit moment.
Beste tuinmeubelen (merken)

De partytent is een soort tuinmeubel waaraan je heel veel plezier kunt beleven. Een partytent gebruik je niet alleen voor een feestje, maar je kunt er ook de hele zomer lang een schaduwplek in je tuin mee creëren.
Beste partytent top 5

Hadden we het over lounge tuinmeubelen? Dan moeten we de jacuzzi toch ook even noemen. Deze heerlijke bubbelbaden kun je tegenwoordig in iedere tuin plaatsen, want je kunt ze ook in een opblaasversie kopen. Zo'n opblaasbare jacuzzi lijkt erg op een opblaasbaar zwembad, maar is voorzien van een bubbelsysteem om heerlijk in te relaxen na een dag werken.
Jacuzzi in de tuin, top 5

Maar waar koop je al je tuinmeubelen goedkoop? Online heb je tuinwinkels met een groot assortiment aan tuinmeubels. Naast en groot assortiment hanteren deze grote webshops ook lage prijzen met vaak hoge kortingen op tuinmeubelen en andere tuinbenodigdheden.
Beste winkels om goedkoop online tuinmeubelen te kopen


Vijver

Wil je een vijver aanleggen? Dan vind je hier onder de top 5 met tips voor het aanleggen van een vijver en de beste winkels om alle benodigdheden van deze vijver te kopen.

Barbecues

Geen tuin zonder barbecue (BBQ). Ook aan barbecues besteden we daarom op TopVijf.com veel aandacht. Zoek jij een goede BBQ? De houtskool barbecue is de meest pure vorm van de BBQ. En met een goede houtskool barbecue kun je toch prima en heel smakelijk kokkerellen.
Voordelige houtskool barbecues

Maar je kunt ook voor het gemak van een elektrische barbecue gaan. Voordeel: De temperatuur is makkelijk te regelen en de BBQ blijft continue warm. Maar natuurlijk mis je wel de echte rooksmaak en het echte barbecuegevoel.
Elektrische barbecue top 5

Een ander nadeel van een elektrische barbecue is dat je er een stopcontact bij nodig hebt. Een gasbarbecue geeft je wat dat betreft meer vrijheid.
Gasbarbecue top 5

De buitenkeuken is een heel uitgebreide en vaak luxe gasbarbecue. Je hebt meerdere gaspitten tot je beschikking zodat je meerdere gerechten gelijktijdig kunt bereiden. Sommige luxe buitenkeukens zijn net zo uitgebreid als een binnenkeuken. In deze top vijf vind je de meest populaire buitenkeukens van dit moment.
Buitenkeuken top 5


Tuin - diversen

Inspiratie voor je tuin die je op via de vele tuintijdschriften die er te koop zijn. Hieronder vind je niet alleen de top vijf van beste tuintijdschriften, maar je kunt ook met een zeer hoge korting een proefabonnement op zo'n tijdschrift nemen.
De beste tuintijdschriften

Wil je ook van je tuin of terras genieten als de temperatuur daalt. Bijvoorbeeld buiten het tuinseizoen of 's avonds laat? Dan kun je kiezen voor een goede terrasverwarming. Er zijn goede terrasverwarmers die op netstroom of gas werken. Hieronder alle informatie en de beste terrasverwarming.
De terrasverwarming top 5
Gasverwarming of elektrische terrasverwarmer?

Op vakantie en niemand die je planten water kan geven? Een druppelsysteem biedt uitkomst. Deze kan je planten wekenlang van water voorzien. Kijk hier voor meer informatie en de beste druppelsystemen.
Top 5 druppelsystemen

En als je wel thuis bent kun je de planten geven met regenwater uit je regenton. Er zijn heel mooie, en soms unieke, regentonnen te koop. Kijk maar in onderstaande top vijf.
Leuke regentonnen

Leuk die afvalscheiding, maar menig tuin of terras lijkt tegenwoordig wel een afvalstraat. Gelukkig zijn er mooie systemen om die lelijke kliko's weg te werken. Kijk hier maar naar de oplossingen voor het verbergen van een kliko.
5 oplossingen voor het verbergen van je kliko

Vogels in de tuin? Die lok je met een vogelbadje, een plaats voor vogels om te drinken en te badderen. Vogels zijn er blij mee, en niet alleen in droge tijden. Bovendien ziet een mooi vogelbadje er sfeervol uit in de tuin en het trekt veel vogels aan. Zo krijg je leven in je tuin.
5 leuke vogelbadjes

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.