Houten treinbaan top 5

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Houten treinbanen zijn razend populair bij kinderen. Ze zijn heel betaalbaar, waardoor je voor relatief weinig geld een uitgebreide treinbaan met veel rails, treintjes, wagons en accessoires kunt kopen. Hier vind je de houten treinbaan top vijf van dit moment.


Actuele houten treinbaan top vijf



Deze top vijf van houten treinbanen is gebaseerd op de verkopen via de Bol speelgoedwinkel. Via deze online speelgoedwinkel biedt Bol.com samen met partners een groot aantal treinbanen aan. De Bol speelgoedwinkel is één van de beste online speelgoedwinkels waar je goedkoop houten treinbanen kunt kopen.

Woodtoys treinbaan

Populair zijn de houten treinbanen van Woodtoys. Zoals de naam al aangeeft is Woodtoys helemaal gespecialiseerd in houten speelgoed. Ze maken niet alleen houten treinbanen maar ook ander houten speelgoed zoals loopfietsjes, poppenhuizen, poppenwagens en veel meer. Ook dit Woodtoys speelgoed koop je bij bovenstaande beste speelgoedwinkels.


Thomas de Trein treinbaan

Zeg "Trein"  tegen een peuter, en grote kans dat hij aan Thomas de Trein denkt. Het is dus geen wonder dat de Thomas de Trein treinbanen (er zijn er meerdere) heel populair zijn bij kleinere kinderen. Zo kunnen ze echt spelen met Thomas en de andere treinen en figuurtjes die ze kennen van televisie. De Thomas de Trein treinbaan wordt gemaakt door Fisher Price dus ook met de kwaliteit is het dik in orde. Kijk hierboven voor meer informatie over Thomas de Trein treinbanen.


Woezel & Pip treinbaan

Woezel en Pip hebben in tegenstelling tot Thomas de Trein niets met treinen te maken. Maar het Woezel & Pip speelgoed is erg populair bij kleine kinderen, en daarmee ook de houten Woezel & Pip treinbaan. Je kunt deze kopen in een kleine en in een grote versie. De Woezel & Pip treinbanen worden gemaakt door Tiamo, een specialist in speelgoed voor kleine kinderen.


Kijk bij de bovengenoemde beste online speelgoedwinkels voor deze (en veel meer) leuke treinbanen tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.