Actuele Nintendo Switch games top 10

Bas van Rijswijk     oktober 17, 2021    

Dit zijn momenteel de 10 meest populaire games voor de Nintendo Switch!Gamen op de Nintendo Switch kan zowel thuis voor de TV als onderweg als handheld. Hier kijken we naar de beste, leukste en meest populaire games voor de Nintendo Switch.

Nintendo Switch game top tien

Hieronder vind je de ranglijst van de meest verkochte Nintendo Switch games van dit moment.Je kunt nog verder doorklikken voor meer populaire games voor PC en laptop.

Zie ook:

Nintendo Switch

De Nintendo Switch (sinds 2017 in Nederland te koop) is een bijzonder spelcomputer. Het is namelijk een hybride van een handheld spelcomputer en een gameconsole voor bij de televisie. Je kunt hem zowel thuis op een groot scherm gebruiken als onderweg met zijn eigen schermpje. Wat ook bijzonder is, is dat je ook bij mobiel gebruik met twee personen op één Nintendo Switch kunt gamen dankzij twee joysticks.

Nintendo Switch games

De toplijst van de meest gebruikte games voor de Nintendo Switch wordt gedomineerd door eigen games van Nintendo. Dat is een groot verschil met de Xbox en de Playstation waarop vooral games gespeeld worden die voor de consoles van verschillende fabrikanten verkrijgbaar zijn. Ook zijn de Ninteno games over het algemeen speelser en minder realistisch.

De bekende Nintendo personages Mario, Luigi en Sonic spelen de hoofdrol in vele Nintendo games. Populaire titels zijn Mario Kart, The Legend of Zelda, Luigi's Manson, Super Mario Party, Animal Crossing, Just Dance. Super Smash Bros en de Pokemon games. Games van andere uitgevers zoals Assassin's Creed, Mortal Kombat, Rollercoaster Tycoon en FIFA zijn ook voor de Nintendo Switch beschikbaar, maar aanmerkelijk minder populair dan bij de gebruikers van een Xbox of Playstation console.

Tip: Kijk bij de hier boven genoemde aanbiedingen van game winkels bij wele webshops waar je Nintendo Switch games en spellen voor andere consoles goedkoop online kunt kopen.

Zie ook:
Hier vind je de 10 beste, meest verkochte en leukste games voor de Nintendo Switch. En meer Nintendo Switch games als je verder doorklikt. Ook hebben we hier de beste winkels waar je goedkoop de leukste Nintendo Switch spellen online kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.