Top 5 leukste Lego Technic speelgoed

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Lego Technic is het technische speelgoed van Lego. Lego Technic (in Nederland ook wel bekend als Technisch Lego) is veel technischer dan gewoon Lego. Hier de vijf leukste Lego Technic pakketten.


Kijk voor de prijzen en meer gedetailleerde informatie bij de aanbiedingen van Lego Technic speelgoed.

1. Lego 42043 Mercedes truck

De Lego Mercedes-Benz Arocs is een imposante truck die helemaal is opgebouwd uit bouwsteentje. Je moet hem zelf wel even in elkaar zetten. Nou ja, even? Deze Lego Technic doos bevat 2.753 onderdelen. Succes!


Het bouwen van de Lego 42043 Mercedes vrachtwagen is een prachtig avontuur. En daarna heb je ook nog eens een schitterende Lego truck met vele mogelijkheden. Zo beschikt de Lego Mercedes truck over power functions motor, een uitschuifbare kraanarm, 4 verende assen, bewegende zuigers en een geavanceerde pneumatische systeem. De details zijn verbluffend. Geweldig speelgoed!

2. Lego 42025 Vrachtvliegtuig

The sky is the limit met Lego 42024, het Lego Technic vrachtvlieguig. Dit pakket is met 1.297 bouwsteentjes geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het is een imposant voorbeeld van technisch Lego met een intrekbaar landingsgestel, bewegende vleugels en draaiende propellers.Het Lego 42025 Vrachtvliegtuig is een twee-in-één pakket. Je kunt het vliegtuig ombouwen tot een transport-hovercraft. Het Lego vrachtvliegtuig / hovercraft werkt op batterijen. Een joystick wordt meegeleverd.

3. Lego 42024 Containervrachtwagen

Nog zo'n staaltje van techniek van Lego is Lego Technic 42024, de containervrachtwagen. Het is een twee in één pakket wat inhoudt dat je er twee voertuigen mee kunt maken. Naast de Lego containervrachtwagen is dat een wegenbouwmachine. Twee prachtige Lego Technic voertuigen voor de prijs van één!Zoals gebruikelijk bij Lego Technic is het Lego 4204 pakket geavanceerd en realistisch speelgoed wat technische kinderen sterk aanspreekt. De Lego 42024 Containervrachtwagen is pittig om in elkaar te zetten. De leeftijdindicatie is dan ook vanaf 10 jaar.

4. Lego 42039 Racewagen

Doe mee aan de 24 Uren van Le Mans met deze racewagen voor lange afstandsraces. En als je het racen zat bent bouw je de Lego 42039 racewagen gewoon om naar een SUV want we hebben te maken met een Lego Technic twee-in-één pakket. Deze doos bevat 1.219 bouwsteentjes en is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.Vleugeldeuren die open kunnen, bewegende zuigers, onafhankelijk verende wielen, beweegbare kleppen voor en achter en echt werkende sturing. De Lego 42039 Racewagen staat vol van de techniek. Een echte uitdaging op dit mooie pakket in elkaar te zetten.

5. Lego 42042 Kraan

1.401 blokjes, maar dan heb je ook wat. Bouw met deze Lego Technics doos een rupsbandkraan of een mobiele torenkraan. Levensechte kranen met vele functies en mogelijkheden. Het Lego 42042 pakket beschikt over een power function motor met vele mogelijkheden. Beweeg de kraan op en neer en laat hem draaien. Bedien de bewegende grijpklauw en het dubbele takel-en-lier-systeem met uitgebreide kabelvoering. Of laat de kraan zelfstandig naar een andere plaats rijden. De Lego 42042 Kraan is leuk om te bouwen en leuk om mee te spelen.


Hier vind je alle aanbiedingen, prijzen en informatie.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.