Denkspellen

Bas van Rijswijk     april 19, 2019    


Denkspellen behoren tot de meest populaire spellen. Je hebt deze denkspellen in diverse soorten, als puzzelspel voor één persoon of als denkspel waarbij je het met een groepje personen tegen elkaar opneemt.

Hieronder zie je de top vijf van deze denkspellen. Kijk in het overzicht met aanbiedingen van alle denkspellen voor een totaal overzicht.

Dit is de denkspel top vijf

Je kunt in dit overzicht verder doorbladeren.

In de lijst met denkspellen hierboven kom je een grote diversiteit aan spellen tegen Niet alleen kun je een onderverdeling maken tussen de alleen op te lossen puzzels en de gezelschapsspellen waarbij het nodige denkwerk aan te pas komt, maar ook tussen denkspellen voor jong en oud en kleine puzzeltjes en uitgebreide bordspellen.

De overeenkomst tussen al die verschillende denkspellen is dat ze de hersenen van de spelers laten kraken. Niet het geluk is van doorslaggevend belang bij deze spellen, maar het goed oplossen van puzzels en het nemen van de juiste stappen om tot een oplossing te komen.

De Rubik's kubus is een bekende puzzel waarop veel denkspellen gebaseerd zijn. Een andere naam die we bij deze denkspellen veel tegenkomen is die van SmartGames.  De naam zegt het al SmartGames is helemaal gespecialiseerd in denkspellen en puzzelspellen. Deze spellen maken ze voor alle leeftijden. Ook voor kleine kinderen heeft SmartGames heel veel spellen in zijn aanbod.

Kijk voor alle leuke denkspellen in de bovenstaande top vijf of bij de daar vermelde aanbiedingen van alle denkspellen.

Zie ook: Meer spellen en speelgoed

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.