De 5 mooiste Lego Star Wars pakketten

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    


Lego Star Wars is één van de meest populaire series Lego speelgoed. Bouw zelf de ruimteschepen en robots en ga de strijd in de ruimte aan. Hier de vijf leukste Lego Star Wars dozen:


Kijk hier voor alle aanbiedingen van Lego speelgoed.

1. Lego Star Wars 75105 Millennium Falcon

De Lego 75105 Millennium Falcon is een bijzonder ruimteschip omdat je het op tal van plekken kunt openklappen waarna het gedetailleerde interieur zichtbaar wordt. Zodoende kun je ook binnen in het ruimteschip scenes spelen. Zowel het bouwen van dit Lego Star Wars ruimteschip, als er mee spelen, is een groot avontuur.
Aanbiedingen bij de grote speelgoedwinkels van dit pakket2. Lego Star Wars 75111 Darth Vader 

De legendarische superschurk Darth Vader mag natuurlijk niet ontbreken in je Lego Star Wars verzameling. Bouw deze bad guy helemaal op met Lego blokjes. Inclusief zijn rode lichtsabel en zijn kenmerkende imposante cape. Het is bijzonder leuk om de Lego Star Wars 75111 Darth Vader te bouwen, en eenmaal af heb je een prachtig Star Wars decorstuk voor in je huis of kamer.
Kijk hier wat dit pakket bij de speelgoedwinkels kost3. Lego Star Wars 75094 Imperial Shuttle

Dit Lego 75094 ruimteschip is een prachtige Lego space shuttle met draaibare vleugels, te openen cockpit, intrekbaar landingsgestel en beweegbaar toegangsluik. De Lego doos 75094 wordt geleverd met vier minipersonen, Princess Leila, Han Solo, Chewbacca (Chewie) en de Endor Rebel Troopers. Dit is een uitdagend Lego bouwpakket waarmee het na het bouwen heerlijk spelen is.
Kijk hier wat deze Lego doos bij de speelgoedwinkels kost

4. Lego Star Wars 75112 General Grievous

Lego 75112 is beroemd uit de Star Wars film Revenge of the Sith. General Grievous is de leider van de separatisten. Deze imposante schurk is bewapend met niet minder dan vier lichtsabels. Een geduchte tegenstander. Kun jij hem aan? Nou... zie hem eerst maar eens te bouwen. Deze gevaarlijke schurk bestaat uit 186 onderdelen die samen een coole galactische schurk vormen.
Kijk hier voor de laagste prijs


5. Lego Star Wars 75106 Assault Carrier

De Lego 75106 is ook al zo'n prachtig Star Wars ruimteschip. De Lego Assault Carrier beschikt over een gedetailleerd intereur waarin je kunt spelen dankzij een afneembaar rompdeel. Dit ruimteschip is een echte vechtmachne met zijn mini Tie Fighters en dubbel boordgeschut. Als Lego-poppetje worden Sabine Wren, Agent Kallis, de keizerlijke Astomech Droid en 2 TIE-piloten meegeleverd.
Hier de aanbiedingen van Lego 75106


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.