Game top 5. De beste en meest populaire games

Redactie     februari 19, 2019    


Wat zijn op dit moment de populairste games voor PC, Playstation, Xbox, Nintendo en andere game consoles? Is de best verkochte game een sportspel of een shooter? Hier de game top 5.


Game top vijf van dit moment


Deze game top vijf is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. De Bol gameshop is de grootste en belangrijkste aanbieder van games in Nederland. Bij deze online winkel vind je meer dan 30.000 games en game-artikelen voor PC en alle game-consoles. Bol vult deze gameshop samen met enkele gespecialiseerde aanbieders.

Games reserveren

Wacht je met smart op een nieuw spel? Dan is het goed om te weten dat je bij Bol.com ook games kunt reserveren. Evenals films worden games vaak op een bepaalde release datum uitgebracht. De winkel voor die tijd vaak al op de plank liggen maar mag hem nog niet uitleveren. Door een game bij Bol.com te reserveren krijg je deze op de dag van release thuis geleverd. Je bent dan echt de eerste die het spel kan spelen!

Games downloaden

Het wordt steeds gebruikelijker om bestelde games niet te laten toesturen, maar om ze te downloaden. Voordeel: Je hebt het spel vrijwel direct na aankoop in je bezit, je hebt niet te maken met verzendkosten (ook niet onder de 20 euro) en op te downloaden games wordt een interessante korting gegeven. Je krijgt er alleen geen hoesje en boekje bij, maar is dat erg? Bij de gameshop van Bol.com zijn meer dan 1.200 games te downloaden!

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.