Leukste behendigheidsspellen

Bas van Rijswijk     juni 02, 2018    


Een leuk behendigheidsspel? Je kent er vast wel een paar. Dokter Bibber bijvoorbeeld, Mikado of Jenga. En ook Twister kun je hieronder scharen. En zo zijn er nog veel meer leuke behendigheidsspellen.Hier een top vijf van minder bekende, maar wel zeer leuke behendigheidsspellen.


De website Hetleukstespeelgoed.nl heeft deze top vijf van leuke behendigheidsspellen opgesteld. Met wat minder bekende behendigheidsspellen, al kan je er daarnaast ook de bekende spellen vinden. Kijk daar voor de top vijf.

Uitdagende en actieve spellen

Behendigheidsspellen zijn vaak leuk en uitdagend om te spelen. En humor is een kenmerk dat veel van deze spellen kenmerkt. Enige actie is vereist bij een behendigheidsspel. Je zit minder statisch te spelen dan bij een bordspel of een denkspel. Ook bij een behendigheidsspel dat je gewoon aan tafel speelt.

Voor kinderen speelt ook dat ze met een goed behendigheidsspel spelenderwijs hun fijne motoriek kunnen verbeteren. Zonder dan ze het merken, en daarom zonder dat het een verplichting lijkt. Dit, en de actie die ze vaak met zich meebrengen, maakt behendigheidsspelletje vaak heel geschikt voor kinderen.

Kijk in de bovengenoemde top vijf voor de vijf leukste (onbekende) behendigheidsspellen. Tevens wordt je daar de weg gewezen naar talloze andere leuke bekende en minder bekende behendigheidsspellen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.