Speelhuisje top 5. Voor buiten en binnen.

Redactie     februari 20, 2019    


Kinderen zijn dol op een eigen speelhuisje. Een speelhuis is reuze leuk speelgoed voor buiten en binnen. We kijken hier naar de top 5 van leuke speelhuisjes.


Top 5 speelhuisjesBovenstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste online speelgoedwinkels. Bij deze winkels koop je heel voordelig een leuk speelhuisje voor buiten en/of binnen.

Vooral de kunststof tuinhuisjes voor buiten zijn erg populair. Speelgoedfabrikant Smoby is een grote producent van dit soort speelhuisjes voor buiten, die je overigens ook binnen kunt gebruiken. Met hun deur en ramen (vaak voorzien van luiken die echt open en dicht kunnen) zijn dit net echte huisjes. Zo kan er echt vadertje en moedertje gespeeld worden met vriendjes en vriendinnetje. In een "echt" huis.

Vaak zijn deze speelhuisjes voorzien van leuke accessoires als bloembakken voor de ramen, een echte deurbel en meubels als een tafel en stoelen. Soms is een speelhuisje zelfs meer dan één verdieping hoog. Een glijbaan zorgt er dan voor dat de kinderen snel beneden zijn.

Zie ook: Meer kinderen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.