Speelhuisje top 10. Beste speelhuisjes voor buiten en binnen

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

Kijk hier voor de leukste speelhuisjes voor kinderen voor buiten en binnen. Bij kinderen is zo'n  speelgoed speelhuis heel populair.

Smoby speelgoedhuisje buiten binnen

Kinderen zijn dol op een eigen speelhuisje. Een speelhuis is reuze leuk speelgoed voor buiten en binnen. We kijken hier naar de top 10 van leuke speelhuisjes.


Top 10 speelhuisjesBovenstaande top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste online speelgoedwinkels. Bij deze winkels koop je heel voordelig een leuk speelhuisje voor buiten en/of binnen.


Vooral de kunststof tuinhuisjes voor buiten zijn erg populair. Speelgoedfabrikant Smoby is een grote producent van dit soort speelhuisjes voor buiten, die je overigens ook binnen kunt gebruiken. Met hun deur en ramen (vaak voorzien van luiken die echt open en dicht kunnen) zijn dit net echte huisjes. Zo kan er echt vadertje en moedertje gespeeld worden met vriendjes en vriendinnetje. In een "echt" huis.

Vaak zijn deze speelhuisjes voorzien van leuke accessoires als bloembakken voor de ramen, een echte deurbel en meubels als een tafel en stoelen. Soms is een speelhuisje zelfs meer dan één verdieping hoog. Een glijbaan zorgt er dan voor dat de kinderen snel beneden zijn.

Zie ook:
Je hebt speelhuisjes voor buiten en je hebt speelhuisjes voor binnen. Hier vind je de top 10 van leuke speelhuizen en speelhuisjes voor kinderen en aanbiedingen van de beste speelgoedwinkels waar je een mooi speelhuisje goedkoop kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.