Actuele Xbox One games top 10

Bas van Rijswijk     oktober 17, 2021    

Kijk hier voor een actueel overzicht van de 10 Xbox One games die momenteel het meest populair zijn. En aanbiedingen van deze en andere goede Xbox games.


Welke games voor de XBox One zijn momenteel de beste games en worden het meest verkocht en gespeeld? Hier vind je de XBox One Game Top 10.


Xbox One games top tien

Hier onder vind je de tien meest populaire Xbox One games. Deze actuele ranglijst wordt dagelijks bijgewerkt.


Je kunt nog verder doorbladeren voor meer populaire Xbox One games .

Zie ook

Xbox One

De Xbox One is sinds november 2013 in Nederland te koop. Het was na de eerste Xbox en de Xbox 360 de derde versie van deze Microsoft gameconsole. In 2016 volgde er nog een Xbox One S en in 2017 een Xbox One X. Dit zijn verbeterde versies die onder andere een betere beeldkwaliteit leveren. Voor de games maakt het niet uit, alle Xbox One games werken op de drie versies van deze console.

Xbox One games

In de toplijsten van meest verkochte Xbox One games zien we veel overeenkomsten met de ranglijst van de PS4 (Playstation 4). De doelgroep van de Xbox en Playstation is gelijk waardoor deze twee consoles hun grote concurrent zijn. Dit in tegenstelling tot Nintendo dat met zijn speelse minder realistische games op een heel ander soort gamer mikt.

De meest populaire Xbox games zijn realistisch ogende sportgames en actiegames. Populaire titels voor de Xbox One zijn de game series van Read Dead Redemption, de Codemasters F1 en Forza racegames, de FIFA voetbalgames van EA, Assassin's Creed en Call of Duty. In de bovenstaande top vijf kun je zien welke Xbox One games momenteel het meest in trek zijn.


Tip: Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Xbox One games voor aanbiedingen van de beste en goedkoopste aanbieders van games voor de Xbox One en voor alle andere consoles.Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste en meest populaire games voor de Xbox One van dit moment. Met de Xbox game top 10 en beste winkels waar je online goedkoop Xbox One games en andere games kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.