Speelgoed keuken

Bas van Rijswijk     januari 13, 2018    


Één van de meest populaire soorten speelgoed is het kinderkeukentje. Een speelgoedkeuken is heel populair bij peuters en kleuters. Zowel bij meisjes als jongens (maar goed ook, we willen de politiek correcte maffia niet achter ons aan hebben). Hier de speelgoed keuken top vijf.


Top vijf speelgoed keukens:
Wat valt je op als je de beste speelgoedkeukens bekijkt. De speelgoedkeukens die het meest verkocht worden. Ten eerste dat de meest populaire keukentjes voor kinderen van hout zijn. De trend van houten speelgoed is vooral bij speelgoedkeukentjes heel herkenbaar. En laten we eerlijk zijn, houten speelgoedkeukens zien er heel wat leuker uit dan de kunststof keukentjes van de grote speelgoedmerken. Vooral als je zo'n speelgoed keuken een paar jaar in de huiskamer wil zetten is de uitstraling best belangrijk.


Houten speelgoedkeuken

Houten kinderkeukens worden onder andere gemaakt door Kidcraft (een heel grote op dit gebied), Jouéco, Simply For Kids en Viga Toys. Zowel het speelgoedkeukentje zelf als de accessoires zijn van hout gemaakt. Het zijn min of meer klassiek vormgegeven kinderkeukens die leuk zijn voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Als kinderen ouder worden verliezen ze de interesse in een speelgoedkeukentje.Kunststof speelgoedkeuken

De kunststof kinderkeukens komen vaak van de grote (vaak Amerikaanse) speelgoedmerken zoals Smoby, Fisher Price, Little Tikes en Vtech. Grote speelgoedfabrikanten, vaak gespecialiseerd in kunststof speelgoed. De speelgoedkeukens missen de stijl en sfeer van de houten keukens, maar maken dat vaak goed door hun realisme. Een echte moderne keuken is immers ook eerder functioneel dan sfeervol. En realistisch dat zijn deze kunststof speelgoedkeukens vaak zonder meer. Zo heb je verbluffend realistische speelgoed-varianten op een Miele keuken.

Kijk op alle speelgoed keukens voor alle leuke speelgoedkeukens van alle goede merken tegen een lage prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.