Spellen. De leukste bordspellen en andere gezelschapsspellen

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Spellen zijn leuk. Wie speelt er nou niet graag een spelletje? Maar wat zijn momenteel de toppers op het gebied van spellen? Hier de actuele spellen top 5.Spellen top vijf


Deze spellen top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Bol is één van de grootste en beste online speelgoedwinkels en één van de grootste verkopers van spellen in Nederland.

Bordspellen

Vooral bordspellen zijn momenteel erg gewild. Dit zijn gezelschapsspellen die je met de familie of met vrienden gezellig rond de tafel speelt. Er zijn veel populaire en leuke bordspellen. Van het stokoude ganzebord en andere klassiekers zoals Monopoly, Scrabble en Stratego tot moderne spellen als 30 Seconds, het Poepspel en Escape Room. Kinderen spelen graag spellen, maar er zijn ook leuke bordspellen die hele veel door volwassenen worden gespeeld, zoals Trivial Pursuit (Triviant), De Kolonisten van Catan en Cluedo.

Andere spellen

Maar lang niet alle gezelschapsspellen zijn bordspellen. Je hebt ook leuke kaartspellen (Uno, Halli Galli, Pokemon), dobbelspellen (Yatzee, Qwixx, het Kolonisten van Catan dobbelspel), vloerspellen (Twister) en veel meer soorten spellen. Soms komt het op tactiek aan, soms op geluk, soms op puzzelen en vaak op een combinatie van dit alles.

Kijk bij bovenstaande beste online speelgoedwinkels voor de leukste spellen tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.