Beste slippers heren

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

De beste slippers voor heren uit de test en andere goede slippers voor mannen.

Slippers heren

In Duitsland zijn de herenslippers getest. Welke slippers voor heren zijn de beste? Hier de top vijf van beste herenslippers uit de test.


Top 5 beste slippers voor heren

1. O’Neill FTM Chad
2. Birkenstock Classic Gizeh
3. Quiksilver Monkey Abyss (Beste Koop)
4. Tommy Hilfiger B2285ANKS
5. Reef Smooothy

De links verwijzen naar winkels waar je deze slippers voordelig kunt kopen.

Beste slippers voor mannen: O’Neill FTM Chad

De beste herenslipper uit de test was de FTM Chad slipper van O'Neill. Deze slippers haalde als enige een Zeer Goed. De overige slippers uit de top vijf moeten het met een Goed doen.De O’Neill FTM Chad is een op het eerste gezicht eenvoudige teenslipper voor mannen. De onderkant is van sythetisch materiaal maar de bovenkant is van leer van heel hoge kwaliteit dat goed ademt. De slippers voelen aangenaam zacht aan en schuren niet over de voeten. De maatvoering is normaal wat een voordeel is bij online bestellen.

De O'Neill slippers laten de bekende Birkenstocks achter zich. Bij de test van damesslippers waren deze nog wel de beste slipper, maar de O'Neills zijn beter geschikt voor mannen.

Beste Koop: Quiksilver slippers voor heren

Derde in de test werden Quiksilver slippers die gezien hun lagere prijs tot Beste Koop werden uitgeroepen. Dit zijn waterafstotende teenslippers voor heren die gemaakt zijn van canvas.Ook de Quiksilver slippers zien er mooi en sportief uit en zijn van goede kwaliteit.Zie ook:

Onderwerp:
De beste slippers heren en de beste koop uit de slipper test. De beste herenslippers zijn O'Neill teenslippers voor heren, de beste koop uit de herenslipper test zijn Quiksilver teenslippers voor mannen. Ook de herenslippers van Birkenstock, Reef en Tommy Hilfiger schoorde goed in de herenslippers test. De teenslippers scoorden in de slipper test beter dan sportslippers en badslippers voor heren. 

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.