Speelgoedgarage top 5. Dit zijn de leukste

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Een speelgoedgarage, jongetjes zijn er dol op. Kijk maar eens hoeveel speelgoedgarages er wel niet in de gemiddelde speelgoedwinkel staan. En hoeveel er daarvan verkocht worden. Hier de top vijf van meest populaire verkeersgarages.


Actuele speelgoedgarage top vijfDeze top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. één van de beste online speelgoedwinkels. Bij deze speelgoedwinkels koop je goedkoop de mooiste speelgoedgarages.

Speelgoedgarage van hout of kunststof

Speelgoedgarages heb je van hout of kunststof. Het aanbod van beide soorten is ongeveer even groot. Goede merken voor een houten speelgoedgarage zijn Playwood, Dudu, Hape, Base Toys, Van Dijk Toys en New Classic Toys. Voor een kunststof speelgoedgarage zijn Hot Wheels, Fisher Price, Wader, Dickie Toys, Siku de grote merken. Kunststof speelgoedgarages zijn over het algemeen goedkoper dan de garages van hout.Speelgoedgarages voor alle leeftijden

Kinderen kunnen heel lang met een speelgoedgarages spelen. Er zijn speelgoedgarages voor baby's en peuters, met grote onderdelen, maar ook voor kleuters en kinderen in de lagere school leeftijd. Bij die laatste groep is vooral het merk Hot Wheels erg populair. Hot Wheels maakt grote uitgebreide speelgoedgarages die heel betaalbaar zijn.

Kijk bij de boven genoemde beste speelgoedwinkels om goedkoop een speelgoedgarage of ander speelgoed te kopen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.