Beste slippers voor kinderen

Redactie     februari 20, 2019    


Kinderslippers van de beste kwaliteit, gemaakt door de beste merken, zijn helemaal niet zo duur. Waarom dan genoegen nemen met een mindere kwaliteit? Hier een top vijf van beste merken slippers voor kinderen (jongens en meisjes).

Top 5 slippers voor kinderen

Klik op de merknaam voor de aanbiedingen van deze slippers (kinderen en volwassenen) bij alle belangrijke online schoenenwinkels.

1. Havaianas
2. Reef
3. Birkenstock
4. O'Neill
5. Kipling


Wat is belangrijk bij slippers voor kinderen?

De kinderen zelf willen coole slippers. Hun ouders willen dat hun kinderen op gezonde slippers lopen. Gezond zijn vooral de Kipling slippers en de Birkenstock slippers voor kinderen. Deze slippers beschikken over een kwalitatief uitstekend voetbed dat gezond is voor de jongens en meisjes die de slippers dragen en dat ook heel comfortabel loopt. Iedereen kent de voordelen van de Birkenstocks wel.

Cool zijn vooral de teenslippers van Havaianas, Reef en O'Neill. Deze merken bieden een keuze uit heel veel mooie en coole prints en de kinderslippers zijn in vele kleuren te koop. Havaianas voegt daar ook nog eens veel kwaliteit aan toe door de unieke rubbersamenstelling die ze gebruiken (en waar ze patent op hebben). Dit gebruikte rubber is huidvriendelijk, zeer flexibel en geurloos. Een terechte nummer 1 in bovenstaande top vijf van beste slippers!

Kijk bij de bovenstaande top 5 slippers voor kinderen voor alle modellen en de laagste prijzen.

Zie ook: Meer kinderen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.