Beste winterlaarzen

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

Bij de winter hoort een paar goede warme winterlaarzen die je voeten warm en droog houden. Of dat nu vachtlaarzen, snowboots of gewone laarzen met een warme voering zijn, iedereen heeft goede winterlaarzen nodig.Hier vind je een overzicht van de vijf beste merken die goede winterlaarzen maken. Mooie laarzen van een uitstekende kwaliteit die comfortabel zitten en betaalbaar zijn.


1. Ugg Australia laarzen
Ugg Australia is het meest populaire merk vachtlaarzen. De populaire Uggs zijn gemaakt van schapenvacht. Deze schapenwol houdt je voeten heerlijk warm en Uggs zitten bijzonder comfortabel. Ugg Australia is momenteel de grootste fabrikant van winterlaarzen. De uggs zijn te koop in zeer veel modellen, maten en kleuren.

2. Sorel laarzen
Ook Sorel is een merk dat bijzonder populair is. Het Canadese Sorel maakt veel snowboots maar ook veel andere winterlaarzen. Sorel winterlaarzen houden je voeten gegarandeert warm en droog. Deze winterlaarzen zijn vaak gemaakt van leer en warm gevoerd. De zolen zijn van kwalitatief heel goed rubber. De vormgeving en uitstraling van Sorel winterlaarzen en snowboots is bijzonder stoer. Sorel is dan ook een echt outdoormerk, een garantie voor goede waterdichte en sneeuwdichte winterlaarzen.

3. Pajar laarzen
Ook Pajar is een Canadees outdoormerk dat heel goede winterlaarzen en snowboots maakt. De laarzen opp de foto bovenaan zijn van Pajar. Veel Pajar laarzen hebben een voering van schapenvacht of kunstbont en zijn dus lekker warm en zacht aan je voeten. Pajar staat bekend als de Rolls Royce onder de winterlaarzen en deze eretitel is niet uit de lucht komen vallen. Als je een paar Pajar laarzen koopt ben je gegarandeert van een paar winterlaarzen van uitstekende kwaliteit. Pajar winterlaarzen zijn hun prijs meer dan waard.


4. Mou laarzen
Mou is een heel hip schoenenmerk dat vachtlaarzen maakt. Mou komt niet zoals zoveel fabrikanten van laarzen van schapenvacht uit Australiƫ maar uit Groot Brittaniƫ, een land waar ook veel schapenwol vandaan komt. Mou laarzen zijn helemaal in dit seizoen. Veel beroemdheden worden op Mou laarzen gespot. Met name de Mou eskimolaarzen zijn erg populair onder de sterren en fashionata's.

5. Glamorous laarzen
Glamorous is ook zo'n hip modemerk dat opvallende winterlaarzen maakt. Glamorous is geen expert in laarzen maar een hip allround modemerk dat steeds meer schoenen gaat maken. Onder deze schoenen bevindt zich een collectie heel mooie en hippe winterlaarzen. Het zijn eigenzinnige soms wat extraverte laarzen. Vooral de Glamorous booties met schapenvacht en stoere studs zijn erg in trek.

Kijk voor meer goede winterlaarzen in het overzicht met aanbiedingen van laarzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.