Goede laarzen dames. De beste dameslaarzen merken

Bas van Rijswijk     februari 22, 2019    

De 5 beste dameslaarzen merken, met aanbiedingen van de laarzen voor dames van deze beste laarzen merken.

Laarzen horen bij dames zoals regen en wind bij de herfst en zoals sneeuw bij de winter. En goede dameslaarzen horen bij die slechte weersomstandigheden.

Beste laarzen dames


Wij kijken hier naar de top vijf van beste merken hoge dameslaarzen. Bij elk laarzenmerk vind je ook de aanbiedingen bij de beste online schoenenwinkels die de betreffende dameslaarzen verkopen.

Aanbiedingen laarzen dames

Deze laarzen, en dameslaarzen van alle andere goede merken kun je vinden in het overzicht met aanbiedingen van dameslaarzen van de beste schoenenwinkels. Hieronder kijken we naar vijf topmerken.

1. Shabbies Amsterdam laarzen

Veel goede dameslaarzen komen uit Nederland, zo ook de laarzen van Shabbies Amsterdam. Shabbies is een label waaronder schoenontwerper Fred de la Bretoniere dameslaarzen verkoopt. 

De Shabbies laarzen zijn prachtig om te zien, heel comfortabel om te dragen en deze laarzen zijn van topkwaliteit. Bovendien zijn Shabbies laarzen heel betaalbaar. Een absolute topper op het gebied van dameslaarzen.


2. Timberland dameslaarzen

Bij de laarzen van een Amerikaans outdoormerk denk je in eerste instantie aan modder, regen en lange tochten door onherbergzaam gebied. Zo is Timberland ook ooit begonnen, maar inmiddels maken ze schoenen en laarzen in alle soorten en voor alle doelgroepen. 

De dameslaarzen van Timberland zijn heel modieus, maar de hoge kwaliteit en de fantastische eigenschappen van het outdoormerk zijn nog steeds in de dameslaarzen van Timberland terug te vinden.


3. Brede JJ Footwear laarzen

Ook dames met volle kuiten kunnen elegante dameslaarzen dragen. Daar zorgt JJ Footwear voor. Dit Nederlandse laarzenmerk maakt laarzen in kuitwijdtes van S t/m 6XW. Ideale laarzen voor vrouwen die moeite hebben mooie vrouwelijke laarzen te vinden voor hun 'moeilijke' kuiten. 

JJ Footwear is een echte laarzenspecialist voor deze vrouwen. Vrouwen die juist smalle kuiten hebben kunnen heel goed terecht bij Lamica laarzen. Ook deze dameslaarzen zijn in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen terug te vinden.


4. Dubarry of Ireland waterdichte laarzen

Ben je op zoek naar leren dameslaarzen die je voeten goed droog houden, kijk dan eens naar de laarzen van Dubarry of Ireland. 

Dit zijn geen rubberen laarzen maar leren dameslaarzen van bijzonder hoge kwaliteit. Waterdicht en uitstekend ademend. Laarzen die vele jaren meegaan, maar er ook prachtig uitzien.


5. Gabor laarzen

Gabor is een Duits schoenenmerk dat alle soorten damesschoenen maakt. In hun collectie bevinden zich ook vele mooie dameslaarzen. De kwaliteitseisen die Gabor aan haar schoenen en laarzen stelt zijn enorm hoog. Maar dat merk je dan ook als je deze laarzen ziet en draagt. Gabor laarzen stralen kwaliteit uit.


Meer beste dameslaarzen merken

En zo zijn er nog meer goede dameslaarzen/ Bijvoorbeeld de laarzen voor dames van Toral, Diesel, Santoni, Lamica, Nubikk, Lina Locchi, Tamaris, Cellini. Nelson, Sub55 en vele andere laarzen merken. Bij de aanbiedingen van dameslaarzen bovenaan vind je al deze goede laarzen voor dames.


Kijk in het bovenin dit artikel genoemde aanbiedingen van laarzen voor de hoge dameslaarzen van al deze topmerken.

Foto: Diesel laarzen dames


Zie ook:


Onderwerp:
Hier vind je de top 5 van beste dameslaarzen merken. Met aanbiedingen van de beste laarzen merken voor dames, Gabor, Dubarry, Shabbies, JJ Footwear en Timberland, maar ook aanbiedingen laarzen van andere goede dameslaarzen merken.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.