Beste sandalen kinderen

Redactie     mei 30, 2018    


Sandalen zijn geweldige kinderschoenen voor de zomer. Sportief, luchtig en comfortabel om te dragen. Maar natuurlijk wil je de kinderen wel op verantwoorde schoenen laten lopen, en het is ook fijn als de sandalen langere tijd meegaan. En ook niet onbelangrijk, ook sandalen voor kinderen moeten er goed en eigentijds uitzien. Daarom hier de top vijf van sandalen.


Deze vijf schoenfabrikanten maken heel goede sandalen voor meisjes en jongens.

1. Kipling sandalen

Kipling is een Belgisch modemerk dat bekend staat om zijn kinderslippers en kindersandalen van hoge kwaliteit. Kiping sandalen voor kinderen gaan lang mee, zien er geweldig uit en zijn heel goed voor de voeten en het lichaam van kinderen. De uitstraling van Kipling kinderschoenen en Kipling sandalen voor kinderen is trendy en eigentijds.
Informatie en aanbiedingen Kipling schoenen

2. Teva sandalen

Teva is het merk voor outdoor sandalen zoals wandelsandalen. Voor volwassenen, maar ook sandalen voor kinderen.  In de collectie van Teva vind je wandelsandalen maar ook kindersandalen voor dagelijks gebruik. Deze sandalen zijn oersterk en hebben een stoer outdoor uiterlijk.
Informatie en aanbiedingen Teva schoenen

3. Kickers sandalen

Kickers is een Frans merk schoenen dat vooral vooral bekend is om zijn goede en mooie kinderschoenen. Onder deze kinderschoenen bevinden zich ook heel veel sandalen voor meisjes en jongens. Het zijn mooie sandalen voor kinderen in mooie kleuren, prints en designs.
Informatie en aanbiedingen Kickers schoenen

4. Birkenstock sandalen

De sandalen van Birkenstock kent iedereen wel, en iedereen weet ook hoe comfortabel deze sandalen zijn om te dragen. Maar wist je ook dat veel van deze Birkenstock sandalen ook in kindermaten verkrijgbaar zijn. In kleuren die bij kinderen erg populair zijn zoals roze en blauw, maar ook in het geel, groen en natuurlijk in het wit, grijs en zwart.
Informatie en aanbiedingen Birkenstock schoenen

5. Braqeez sandalen

Het Nederlandse schoenmerk Braqeez (ook actief onder het label Brakkies) is één van de beste merken kinderschoenen. Braqeez schoenen zijn mooi, eigentijds en comfortabel. Deze kinderschoenen voor jongens en meisjes gaan lang mee, blijven lang mooi en zijn gezond voor kinderen om te dragen. Braqeez heeft heel veel mooie sandalen voor kinderen in de zomercollectie Zie hieronder wat Braqeez allemaal te bieden heeft.
Informatie en aanbiedingen Braqeez schoenen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.