Beste sandalen kind

Bas van Rijswijk     mei 30, 2018    

De beste sandalen voor een kind. Met de top 5 van merken sandalen voor kinderen en aanbiedingen van deze goede sandalen voor meisjes en jongens.

Beste sandalen kind

Sandalen zijn geweldige kinderschoenen voor de zomer. Sportief, luchtig en comfortabel om te dragen. Maar natuurlijk wil je de kinderen wel op verantwoorde schoenen laten lopen, en het is ook fijn als de sandalen langere tijd meegaan. En ook niet onbelangrijk, ook sandalen voor kinderen moeten er goed en eigentijds uitzien. Daarom hier de top vijf van sandalen.


Deze vijf schoenen fabrikanten maken heel goede sandalen voor meisjes en jongens.

1. Kipling sandalen

Kipling is een Belgisch modemerk dat bekend staat om zijn kinderslippers en kindersandalen van hoge kwaliteit. Kiping sandalen voor kinderen gaan lang mee, zien er geweldig uit en zijn heel goed voor de voeten en het lichaam van kinderen. De uitstraling van Kipling kinderschoenen en Kipling sandalen voor kinderen is trendy en eigentijds.

2. Teva sandalen

Teva is het merk voor outdoor sandalen zoals wandelsandalen. Voor volwassenen, maar ook sandalen voor kinderen.  In de collectie van Teva vind je wandelsandalen maar ook kindersandalen voor dagelijks gebruik. Deze sandalen zijn oersterk en hebben een stoer outdoor uiterlijk.

3. Kickers sandalen

Kickers is een Frans merk schoenen dat vooral vooral bekend is om zijn goede en mooie kinderschoenen. Onder deze kinderschoenen bevinden zich ook heel veel sandalen voor meisjes en jongens. Het zijn mooie sandalen voor kinderen in mooie kleuren, prints en designs.

4. Birkenstock sandalen

De sandalen van Birkenstock kent iedereen wel, en iedereen weet ook hoe comfortabel deze sandalen zijn om te dragen. Maar wist je ook dat veel van deze Birkenstock sandalen ook in kindermaten verkrijgbaar zijn. In kleuren die bij kinderen erg populair zijn zoals roze en blauw, maar ook in het geel, groen en natuurlijk in het wit, grijs en zwart.

5. Braqeez sandalen

Het Nederlandse schoenmerk Braqeez (ook actief onder het label Brakkies) is één van de beste merken kinderschoenen. Braqeez schoenen zijn mooi, eigentijds en comfortabel. Deze kinderschoenen voor jongens en meisjes gaan lang mee, blijven lang mooi en zijn gezond voor kinderen om te dragen. Braqeez heeft heel veel mooie sandalen voor kinderen in de zomercollectie Zie hieronder wat Braqeez allemaal te bieden heeft.

Aanbiedingen alle sandalen kinderen 

Niet alleen Birkenstock, Teva, Kipling, Braqeez en Kicker maken goede sandalen voor een kind. Ook Timberland, Nike, Adidas, Vingino, Geox, Crocs, Skechers, Develab, Shoesme en vele andere schoenmakers maken goede sandalen voor kinderen, zowel voor een jongen als voor een meisje. 

Hieronder vind je aanbiedingen van al deze beste kindersandalen.

Zie ook:


Onderwerp:
De beste sandalen voor een kind (meisje of jongen). Met de beste kindersandalen merken die jongenssandalen en meisjessandalen maken. Met aanbiedingen van deze goede sandalen voor kinderen bij de goedkoopste winkels.
 

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.