Beste espadrilles

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

Espadrilles zijn zomerschoenen die in Nederland met het jaar populairder worden. Het zijn mooie zomerse schoenen voor dames en heren die te herkennen zijn aan hun zool van touw.


Espadrilles stammen uit het gebied rond de Pyreneeën. De meeste goede espadrilles komen nog steeds uit die streken in Frankrijk en vooral Spanje. Hier de top vijf van beste merken espadrilles.


1. Castaner espadrilles

Spaanse gigant op het gebied van espadrilles. Heel veel espadrilles komen bij Castaner vandaan. Zowel de espadrilles die onder de naam Castaner verkocht worden als espadrilles die veel luxe modemerken onder hun eigen label verkopen. Castaner maakt espadrilles van zeer hoge kwaliteit. Deze espadrilles worden met de hand gemaakt.
Informatie en aanbiedingen

2. Vidoretta espadrilles

Een andere grote Spaanse producent van espadrilles is Vidoretta. Jarenlang maakte Vidoretta zijn espadrilles voor andere merken die ze onder hun naam verkochten. Een paar jaar geleden kwam daar verandering in en ging Vidoretta ook onder eigen naam espadrilles verkopen. Inmiddels is Vidoretta één van de belangrijkste merknamen op het gebied van espadrilles.
Informatie en aanbiedingen3. Gaimo espadrilles

Een derde Spaanse gigant op espadrille-gebied. Ook Gaimo maakt zijn espadrilles met de hand. Dit merk intepreteert de definitie van espadrille echter wat ruimer en brengt espadrilles in vele varianten op de markt. Het kunnen heel uiteenlopende soorten schoenen zijn, maar ze hebben als overeenkomst de zool van touw die espadrilles zo kenmerkt.
Informatie en aanbiedingen

4. Macarena espadrilles

Ook Macarena maakt espadrilles die geinspireerd zijn op de boerenschoenen uit de Pyreneen, maar ze geven hier een heel eigen interpretatie aan. Alleen de met touw beklede zolen doen aan de klassieke espadrilles denken.
Informatie en aanbiedingen

5. Riveiras espadrilles

De gehele top vijf bestaat uit Spaanse schoenmerken Spanje is de bakermat van de espadrille. Ooit was het een schoen met een zool van sterk gras die door de arme boerenbevolking werd gedragen, nu zijn espadrilles hip, zomers en trendy. Riveiras is helemaal in instappers gespecialiseerd. De meeste Rivieras schoenen lijken sterk op de klassieke espadrilles, maar er zijn ook moderne varianten.
Informatie en aanbiedingen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.