Hippe enkellaarsjes voor dames, de beste merken

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


De enkellaarsjes voor dames vliegen weer als warme broodjes over de toonbank. Maar welke enkellaarsjes zijn in trek dit seizoen? Hier vijf merken enkellaarsjes die het momenteel heel goed doen.


Sendra enkellaarsjes

Het Spaanse Sendra staat jaar na jaar aan de top als het om leuke dameslaarsjes gaat. Er is dan ook een ruime keuze uit heel leuke Sendra enkellaarsjes. Het leuke aan Sendra laarsjes is dat deze meestal een wat stoere uitstraling hebben. De Sendra cowboylaarsjes en motorlaarsjes zijn wereldberoemd, maar ook andere enkellaarsjes van dit merk zijn net even wat stoerder dan die van de concurrent. Ook in de collectie Sendra enkellaarsjes van dit seizoen zitten weer heel veel mooie nieuwe dameslaarsjes.

Voeg daarbij de zeer goede kwaliteit en het hoge draagcomfort van de handgemaakte Sendra laarsjes en het is duidelijk waarom deze enkellaarsjes zo populair zijn.
Kijk hier voor aanbiedingen van Sendra schoenen en laarzen

Marco Tozzi enkellaarsjes

Marco Tozzi is ook zo'n zekerheidje. Aan het begin van ieder seizoen weet je dat dit schoenmerk weer met prachtige nieuwe enkellaarsjes gaat komen. Maar toch weten deze Marco Tozzi enkellaarsjes ook altijd weer te verrassen, want Marco Tozzi laarsjes kunnen heel erg verschillen. Deze enkellaarsjes kunnen heel stoer zijn, maar ook heel gekleed. Heel sportief, maar ook heel modieus. Maar dat de kwaliteit goed is, dat is wel een zekerheidje. Evenals de pasvorm. Want Marco Tozzi heeft een grote reputatie en beschaamt deze reputatie eigenlijk nooit.
Aanbiedingen van Marco Tozzi schoenen en laarsjes

Shabbies enkellaarsjes

Dit Nederlandse schoenmerk van Fred de la Bretonier mag niet ontbreken in deze top vijf. Het merk Shabbies Amsterdam is gespecialiseerd in laarsjes en laarzen (hoewel de de laatste tijd ook wel eens vreemd gaan met sneakers, instappers en andere schoenmodellen). Deze Shabbies laarsjes zien er prachtig uit en zijn bovendien heerlijk om te dragen. Vaak is het design van Shabbies enkellaarsjes mooi in zijn eenvoud. Bij Shabbies laarzen zie je maar weinig toeters in bellen. Het zijn gewoon mooie dameslaarzen van hoge kwaliteit. Heel smaakvol.
Aanbiedingen van Shabbies laarzen en schoenen

Gabor enkellaarsjes

Een Duits kwaliteitsmerk dat al meer dan een halve eeuw damesschoenen en dameslaarzen maakt. De ervaring in het ontwerpen en maken van damesschoeisel is dus enorm, maar Gabor blijft helemaal bij de tijd. Gabor enkellaarsjes bieden een perfecte mix van een mooi uiterlijk en een hoog draagcomfort. Duitse schoenmerken blinken altijd uit door hun hoge comfort en bij Gabor laarsjes is dat niet anders. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer hoge kwaliteit dat dit soort merken kenmerkt. Van Gabor laarsjes kun je heel lang plezier hebben. Zowel door hun hoge kwaliteit als door hun tijdloze design.
Aanbiedingen van Gabor bij de belangrijkste winkels

Tamaris enkellaarsjes

Tamaris kun je natuurlijk ook niet overslaan. De keuze uit Tamaris enkellaarsjes voor dames is enorm. Tamaris is een perfect merk voor wie mooie, nette enkellaarsjes van hoge kwaliteit zoekt. Het moet wel raar lopen wil Tamaris niet de laarsjes bieden die jij zoekt. Kijk maar bij de aanbiedingen hieronder, daar vind je een overzicht van Tamaris schoenen en laarzen bij alle belangrijke schoenenwinkels in Nederland.
Aanbiedingen Tamaris


Foto: Sendra enkellaarsjes

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.