Nederlandse kinderschoenen (merken)

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Nederland telt opvallend veel goede schoenmerken. Ook op het gebied van kinderschoenen heeft Nederland een grote naam hoog te houden. Veel goede merken kinderschoenen komen uit Nederland. Hier een top vijf.Top 5 Nederlandse merken kinderschoenen

Klik op de merknaam voor meer informatie

1. Shoesme
2. Braqeez
3. Develab
4. Koel4Kids
5. HIP

Ooit kende Nederland heel veel schoenenfabrieken maar tegenwoordig vind alleen het ontwerpen van de schoenen, de marketing en de verkoop nog vanuit Nederland plaats. Op een enkel schoenmerk na laten de Nederlandse schoenmerken hun schoenen in het buitenland maken. In verreweg de meeste gevallen gaat het daarbij om productie in Portugal en Italië.

Dat is niet nadelig voor de kwaliteit want beide landen hebben een grote naam op het gebied van het maken van schoenen. De fabrieken waar de schoenen gemaakt worden hebben vaak een lange geschiedenis en veel ervaring in het maken van schoenen. Daarbij zijn er goede materialen beschikbaar. Met name het Italiaanse runderleer wordt vaak gezien als het allerbeste leer voor schoenen.

En doordat de schoenen wel in Nederland worden ontwikkeld en ontworpen zijn de schoenen van de Nederlandse kinderschoenen merken optimaal afgestemd op de voeten van kinderen uit Nederland.

Zie ook: Meer kinderen

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.