Beste schoenenwinkels om goedkoop schoenen te kopen

Redactie     januari 01, 2018    


Schoenen en laarzen worden steeds vaker online gekocht. Vreemd is dat niet, want het bezorgen en retourneren is meestal gratis zodat je thuis relaxed kunt passen. Ook is het aanbod aan schoenen online goedkoper en is de keuze enorm. Want welke "gewone" schoenenwinkel heeft er nu tienduizenden verschillende modellen op voorraad? Hier de top drie van beste online schoenenwinkels.1. Sarenza

Vergeet Zalando. Sarenza is de nieuwe nummer één online schoenwinkel. Deze van oorsprong Franse online specialist in schoenen biedt zo'n 49.000 verschillende modellen aan van de 700 beste, hipste en meest trendy schoenmerken. Alle bestellingen bij Sarenza worden gratis thuis afgeleverd ongeacht het bestelbedrag.

Sarenza heeft een bijzonder goed gevulde outlet en ook de nieuwe collecties worden vaak met een interessante korting verkocht.
Koop goedkoop schoenen bij Sarenza

2. Spartoo

Met 135.000 verschillende schoenen en laarzen van circa 1.700 merken overtreft Spartoo qua aanbod Sarenza ruimschoots. Hier kun je werkelijk alle schoenen vinden die je zoekt. Een nadeel bij Spartoo zijn echter de verzendkosten (€5 voor een bestelling van minder dan €39,99 en €3 voor een bestelling van €39,99 t/m €59,99). Afhalen bij een afhaalpunt is wel altijd gratis evenals bestellingen vanaf 60 euro.

Maar zelfs al betaal je verzendkosten dan is kopen bij Spartoo vaak nog goedkoper dan elders. De kortingen die Spartoo hanteert zijn namelijk vaak enorm hoog. Kijk dus vooral eens bij Spartoo als je schoenen zoekt.
Schoenen met korting bij Spartoo

3. Ziengs

Ook de schoenenwinkelketen Ziengs heeft een geweldige online shop. Ziengs bezorgt de schoenen in zowel Nederland en België altijd gratis thuis. Als je in Nederland woont kun je ook op rekening kopen als je dat wil.

En het aanbod aan schoenen en laarzen is zoals je van Ziengs mag verwachten groot. Alle schoenen uit hun filialen zijn online te koop. Vaak met een leuke korting.
Profiteer van aanbiedingen van Ziengs

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.