Beste sneaker merken

Bas van Rijswijk     mei 25, 2018    

De 5 beste sneaker merken, met aanbiedingen van hun sneakers. Plus meer goede sneakers van andere goede sneaker merken.

Sneakers zijn de meest sportieve schoenen voor dagelijks gebruik. Sneakers zijn direct afgeleid van sportschoenen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beste merken sneakers van huis uit fabrikanten van sportschoenen zijn.
Beste sneaker merken: Le Coq Sportif sneakers

Wij kijken hier naar de top vijf van meest belangrijke fabrikanten van sneakers. Deze beste sneaker merken komen uit alle hoeken van de wereld.

De top 5 sneaker merken

Dit zijn vijf fabrikanten van sneakers die een mooi en breed assortiment sneakers van hoge kwaliteit aanbieden. Deze beste sneaker merken bieden een grote collectie sneakers voor volwassenen en kinderen, met veel keuze uit modellen en verschillende varianten op hun populaire sneakers.

1. Nike sneakers

Nike is bijvoorbeeld een Amerikaans merk. Hun collectie sneakers is echter heel internationaal van opzet. Niet alleen basketball-sneakers zoals veel andere Amerikaanse merken, maar sneakers in alle soorten. Zo maakt Nike ook heel mooie hoge sneakers.


2. Puma sneakers

Evenals Nike en de andere schoenmerken in deze top 5 is Puma een grote fabrikant van sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Puma sneakers zijn dan ook reuze sportief.3. Adidas sneakers

De betaalbare Adidas sneakers behoren al sinds de eerste sneakers op de markt kwamen tot de best verkochte en meest populaire sneakers. Niet verwonderlijk want de sterke Adidas sneakers zijn sportief, mooi en degelijk tegelijk.4. Le Coq Sportif sneakers

Net zoals Adidas en Puma is Le Coq Sportif een oud Europees sportmerk. Le Coq Sportif is echter Franser dan Frans. Tegenwoordig weer tenminste, want het merk met de Franse nationale haan als logo was lange tijd in Duitse handen nadat Adidas het overnam. 

Sinds 1995 is het echter weer zelfstandig waarna Le Coq Sportif zich meer op mode is gaan richten. Toen zijn ook de Le Coq Sportif sneakers op de markt gekomen die tegenwoordig zeer populair zijn.


5. Asics sneakers

Zoals we al schreven komen de meest verkochte sneakers uit alle hoeken van de wereld. Asics sneakers zijn bijvoorbeeld Japanse sneakers. Dit sportmerk stamt uit de basketball wereld. De Asics sneakers zijn echter heel divers van design.


Nog veel meer goede merken sneakers

Dit zijn nog maar vijf van de vele goede merken sneakers die er zijn. wat dacht je bijvoorbeeld van de sneakers van Converse, Vans, Bjorn Borg of K-Swiss? Kijk bij de aanbiedingen van sneakers voor een overzicht van alle goede sneakers tegen scherpe prijzen.

Zie ook:


Onderwerp:
De 5 beste sneaker merken en andere goede merken sneakers. Met speciale aandacht voor de merk sneakers van Adidas, Asics, Le Coq Sportif, Nike en Puma. Allemaal goede fabrikanten die ook als sportschoenen merken hun sporen hebben verdiend. Kijk hier boven voor aanbiedingen van alle goede sneakers.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.