De beste sneakers merken

Redactie     mei 25, 2018    

Sneakers zijn de meest sportieve schoenen voor dagelijks gebruik. Sneakers zijn direct afgeleid van sportschoenen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beste merken sneakers van huis uit fabrikanten van sportschoenen zijn.


Wij kijken hier naar de top vijf van meest belangrijke fabrikanten van sneakers. Deze komen uit alle hoeken van de wereld.

De top 5 sneaker merken

Dit zijn vijf fabrikanten van sneakers die een mooi en breed assortiment sneakers van hoge kwaliteit aanbieden. Deze merken bieden een grote collectie sneakers voor volwassenen en kinderen, met veel keuze uit modellen en viarianten.

1. Nike
Nike is bijvoorbeeld een Amerikaans merk. Hun collectie sneakers is echter heel internationaal van opzet. Niet alleen basketball-sneakers zoals veel andere Amerikaanse merken, maar sneakers in alle soorten. Zo maakt Nike ook heel mooie hoge sneakers.

2. Puma
Evenals Nike en de andere schoenmerken in deze top 5 is Puma een grote fabrikant van sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Puma sneakers zijn dan ook reuze sportief.

3. Adidas
De betaalbare Adidas sneakers behoren al sinds de eerste sneakers op de markt kwamen tot de best verkochte en meest populaire sneakers. Niet verwonderlijk want de sterke Adidas sneakers zijn sportief, mooi en degelijk tegelijk.

4. Le Coq Sportif
Net zoals Adidas en Puma is Le Coq Sportif een oud Europees sportmerk. Le Coq Sportif is echter Franser dan Frans. Tegenwoordig weer tenminste, want het merk met de Franse nationale haan als logo was lange tijd in Duitse handen nadat Adidas het overnam. Sinds 1995 is het echter weer zelfstandig waarna Le Coq Sportif zich meer op mode is gaan richten. Toen zijn ook de Le Coq Sportif sneakers op de markt gekomen die tegenwoordig zeer populair zijn.

5. Asics
Zoals we al schreven komen de meest verkochte sneakers uit alle hoeken van de wereld. Asics sneakers zijn bijvoorbeeld Japanse sneakers. Dit sportmerk stamt uit de basketball wereld. De Asics sneakers zijn echter heel divers van design.

Nog veel meer goede merken sneakers

Dit zijn nog maar vijf van de vele goede merken sneakers die er zijn. wat dacht je bijvoorbeeld van de sneakers van Converse, Vans, Bjorn Borg of K-Swiss? Kijk bij de aanbiedingen van sneakers voor een overzicht van alle goede sneakers tegen scherpe prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.