Schoenen en laarzen voor de herfst en winter

Bas van Rijswijk     februari 17, 2019    


Welke schoenen en laarzen zijn deze herfst het meest populair? Hier de top vijf.


1. Overknee laarzen

Overknee laarzen zijn dit najaar helemaal in de mode. Vroeger was de reputatie van deze superhoge laarzen niet best, maar tegenwoordig brengen vele topmerken dameslaarzen overknee laarzen in de winkel. Ze zijn er van suede en van leer, en ze laten je benen superlang lijken. Vooral als er ook nog eens hoge hakken onder zitten,
Aanbiedingen van lange laarzen

2. Zwarte sneakers

Deze zomer waren witte sneakers helemaal in, maar in de koudere maanden van het jaar kiezen we het andere uiterste, zwarte sneakers! Veel merken brengen stijlvolle zwarte sneakers op de markt. Vaak met modieuze details.Zwarte sneakers zijn uitstekend te combineren met winterkleding, en ze staan altijd stijlvol.
Hier de mooiste zwarte sneakers


3. Schoenen met dierenprints

De dierenprint komen we ook in de najaar- en wintercollectie veel tegen bij schoenen. Bij laarsjes, bij sneakers, bij pumps, eigenlijk bij alle schoenen en laarzen! Zebra, panter, tijger, slang, krokodil, de hele dierentuin is aanwezig. En details met ponyhair en wol maken de dierenwinkel compleet. Veel dierenprints en vachtjes zijn zeer geschikt voor de winter, en ze passen uitstekend bij de rest van je winter-outfit.
Kijk hier waar je deze schoenen voordelig kunt kopen


4. Snowboots en winterlaarzen

Bij de winter horen natuurlijk winterlaarzen en snowboots. Deze heb je in vele stijlen. Mooie leren winterlaarzen, eventueel met kunstbont gevoerd. Luxe en stijlvol. Maar ook zachte en comfortabele moonboots voor voor heerlijk warme voeten op koude winterdagen. Als straks de echt koude winterdagen aanbreken zal je blij zijn als je een paar heerlijk comfortaele snowboots in je schoenenkast hebt staan.
Kijk hier voor mooie snowboots tegen lage prijzen


5. Vachtlaarzen

Een specifiek soort winterlaarzen die de laatste jaren erg populair zijn, zijn de vachtlaarzen. De meest bekende vachtlaarzen zijn de bekende Uggs van UGG Australia, maar er zijn meer merken die goede en mooie vachtlaarzen maken. Deze komen vaak uit Australiƫ, maar er komen ook uitstekende laarzen van schapenvacht uit andere "schapen landen" als Engeland, Zweden en Canada.
Aanbiedingen van vachtlaarzen bij de beste winkels



Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.